Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕД ПАЛЕТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123689064
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123689064 от 2016-10-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
ЕД ПАЛЕТ
Транслитерация
ED PALET
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, бл. 9, вх. Г, ет. 5 Виж на картата
Има 28 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4778 - Търговия на дребно с др. нехранителни стоки, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи и продажбата им в първоначален , преработен или обработен вид; производство на стоки от дървен материал с цел продажба; търговия на едро и дребно; външнотърговска дейн... Покупка на стоки или други вещи и продажбата им в първоначален , преработен или обработен вид; производство на стоки от дървен материал с цел продажба; търговия на едро и дребно; външнотърговска дейност; бартерни сделки; извършване на всякакви стопански дейности и услуги, разрешени от Търговския закон, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХРИСТО КОЛЕВ ПАСКАЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ХРИСТО КОЛЕВ ПАСКАЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕД ПАЛЕТ ЕООД на латиница "ED PALET" с ЕИК/ПИК 123689064 е основана на 12 Януари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РОСС", но на 12 Септември 2016 година то бива сменено на сегашното "ЕД ПАЛЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Казанлък, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2016-09-12
Промяна наименование
Името се сменя от РОСС на ЕД ПАЛЕТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, ул. МУРГАШ, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, бл. 9, вх. Г, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба на хранителни и промишлени стоки и други незабранени от закона дейност, а когато има разрешителен режим - след съответното разрешение. Транспортна дейност - вътрешен и международен превоз на товари - след снабдяване с лиценз, експорт-импорт, външнотърговска дейност, карго.
+ Покупка на стоки или други вещи и продажбата им в първоначален ,преработен или обработен вид; производство на стоки от дървен материал с цел продажба; търговия на едро и дребно; външнотърговска дейност; бартерни сделки; извършване на всякакви стопански дейности и услуги, разрешени от Търговския закон, както и всяка друга дейност, не забранена от закона.

2016-10-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG123689064 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-08-10
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи и продажбата им в първоначален ,преработен или обработен вид; производство на стоки от дървен материал с цел продажба; търговия на едро и дребно; външнотърговска дейност; бартерни сделки; извършване на всякакви стопански дейности и услуги, разрешени от Търговския закон, както и всяка друга дейност, не забранена от закона.
+ Покупка на стоки или други вещи и продажбата им в първоначален ,преработен или обработен вид; производство на стоки от дървен материал с цел продажба; търговия на едро и дребно; външнотърговска дейност; бартерни сделки; извършване на всякакви стопански дейности и услуги, разрешени от Търговския закон, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма