Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

УИНДЕНЕРДЖИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
147119724
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
УИНДЕНЕРДЖИ
Транслитерация
"WINDENERGY"Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.Фердинандова, 56 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство на земеделска продукция, продажба на земеделска продукция, включително и собствено производство, животновъдство, млекопроизводство, пчеларство, производство на плодове и зелен... Производство на земеделска продукция, продажба на земеделска продукция, включително и собствено производство, животновъдство, млекопроизводство, пчеларство, производство на плодове и зеленчуци, включително продукти от овощни видове и ядки, туристически сделки и услуги, селски и спа туризъм, еко проекти, изграждане и експлоатация на вятърни и слънчеви електроцентрали; продажба на стоки от собствено производство, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, дистрибуторски сделки, складови, комисионни, превозни сделки, спедиционни сделки, маркетингови услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, рекламни и информационни услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТЕОДОРА АНГЕЛОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ХРИСТО АТАНАСОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПАВЛИН КИРИЛОВ ГЕОРГИЕВ 3,230.00 лв - 63.33% дял (свързан с 15 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АЙДЪН НЕДЖИП РАШИД 260.00 лв - 5.10% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ТЕОДОРА АНГЕЛОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,100 лева (3,570 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма УИНДЕНЕРДЖИ ЕООД на латиница ""WINDENERGY"Ltd." с ЕИК/ПИК 147119724 е основана на 28 Октомври 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 3,570 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2011-04-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.МОРСКА 20
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.Фердинандова, 56
Промяна съдружници
- ПЕТКО НИКОЛОВ ПЕТКОВ - 2420 лв - 47.45% дял
- ПАВЛИН КИРИЛОВ ГЕОРГИЕВ - 2420 лв - 47.45% дял
- АЙДЪН НЕДЖИП РАШИД - 260 лв - 5.10% дял

2015-09-09
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2015-10-07
Промяна предмет на дейност
- Изграждане и експлоатация на вятърни и слънчеви електроцентрали, продажба на стоки от собствено производство, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, дистрибуторски сделки, складови, комисионни, превозни сделки, спедиционни сделки, маркетингови услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, рекламни и информационни услуги.
+ Производство на земеделска продукция, продажба на земеделска продукция, включително и собствено производство, животновъдство, млекопроизводство, пчеларство, производство на плодове и зеленчуци, включително продукти от овощни видове и ядки, туристически сделки и услуги, селски и спа туризъм, еко проекти, изграждане и експлоатация на вятърни и слънчеви електроцентрали; продажба на стоки от собствено производство, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, дистрибуторски сделки, складови, комисионни, превозни сделки, спедиционни сделки, маркетингови услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, рекламни и информационни услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма