Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РОЙ ПРОПЪРТИ ФЪНД АДСИЦ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175234826
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175234826 от 2011-04-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
РОЙ ПРОПЪРТИ ФЪНД
Транслитерация
Roy Property Fund
Правна форма
Акционерно дружество със специална инвестиционна цел (АДСИЦ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. "Христо Ботев", 17 Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Инвестиране на парични средства, набрани чрез издаване на ценни книжа в недвижими имоти посредством покупка на право на собственост и други вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи... Инвестиране на парични средства, набрани чрез издаване на ценни книжа в недвижими имоти посредством покупка на право на собственост и други вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи и подобрения, оборудване и обзавеждане на имотите с цел предоставянето им за управление, отдаване под наем, лизинг или аренда и/или последващата им продажба. прочети още скрии
Съвет на директорите
Илия Нешев Каранешев - Председател на Съвета на директорите (свързан с 3 фирми)
Таня Димитрова Анастасова (свързан с 3 фирми)
Николай Димов Атанасов (свързан с 6 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
6,162,500 лева (6,162,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РОЙ ПРОПЪРТИ ФЪНД АДСИЦ на латиница "Roy Property Fund" с ЕИК/ПИК 175234826 е основана на 28 Септември 2009 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Рой Пропърти Фънд", но на 26 Май 2008 година то бива сменено на сегашното "РОЙ ПРОПЪРТИ ФЪНД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 6,162,500 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2008-05-26
Промяна наименование
Името се сменя от Рой Пропърти Фънд на Рой Пропърти Фънд АДСИЦ
Промяна наименование
Името се сменя от Рой Пропърти Фънд АДСИЦ на РОЙ ПРОПЪРТИ ФЪНД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Кораб планина, 27А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Кораб планина, 27А
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на АДСИЦ
Промяна предмет на дейност
- (1) Предметът на дейност на Дружеството е набиране на средства чрез издаване на ценни книжа и последващо инвестиране на набраните средства в недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи, подобрения и обзавеждане в последните, с цел предоставянето им за управление, отдаването им под наем, лизинг или аренда и/или последващата им продажба.(2) Дружеството не може да извършва други търговски сделки извън посочените в алинея 1 и пряко свързаните с тяхното осъществяване, освен ако са позволени от ЗДСИЦ.(3) Недвижимите имоти, придобивани от Дружеството, трябва да се намират на територията на Република България.
+ 1) Предметът на дейност на Дружеството е набиране на средства чрез издаване на ценни книжа и последващо инвестиране на набраните средства в недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи, подобрения и обзавеждане в последните, с цел предоставянето им за управление, отдаването им под наем, лизинг или аренда и/или последващата им продажба.(2) Дружеството не може да извършва други търговски сделки извън посочените в алинея 1 и пряко свързаните с тяхното осъществяване, освен ако са позволени от ЗДСИЦ.(3) Недвижимите имоти, придобивани от Дружеството, трябва да се намират на територията на Република България.
Промяна предмет на дейност
- 1) Предметът на дейност на Дружеството е набиране на средства чрез издаване на ценни книжа и последващо инвестиране на набраните средства в недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи, подобрения и обзавеждане в последните, с цел предоставянето им за управление, отдаването им под наем, лизинг или аренда и/или последващата им продажба.(2) Дружеството не може да извършва други търговски сделки извън посочените в алинея 1 и пряко свързаните с тяхното осъществяване, освен ако са позволени от ЗДСИЦ.(3) Недвижимите имоти, придобивани от Дружеството, трябва да се намират на територията на Република България.
+ Набиране на средства чрез издаване на ценни книжа и последващо инвестиране на набраните средства в недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи, подобрения и обзавеждане в последните, с цел предоставянето им за управление, отдаването им под наем, лизинг или аренда и/или последващата им продажба.

2011-04-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175234826 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-11-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Кораб планина, 27А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. "Христо Ботев", 17

2022-05-30
Промяна предмет на дейност
- Набиране на средства чрез издаване на ценни книжа и последващо инвестиране на набраните средства в недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи, подобрения и обзавеждане в последните, с цел предоставянето им за управление, отдаването им под наем, лизинг или аренда и/или последващата им продажба.
+ Инвестиране на парични средства, набрани чрез издаване на ценни книжа в недвижими имоти посредством покупка на право на собственост и други вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи и подобрения, оборудване и обзавеждане на имотите с цел предоставянето им за управление, отдаване под наем, лизинг или аренда и/или последващата им продажба.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма