Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПопиТод ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200033760
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 14, 2008 19:08
Наименование
ПопиТод
Транслитерация
PoppyTodd Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Масларево, 96 Виж на картата
Код на икономическа дейност
- ПОКУПКА И СТРОЕЖ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Предмет на дейност
Строеж и продажба на недвижими имоти, покупка на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия, рес... Строеж и продажба на недвижими имоти, покупка на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия, ресторантьорство и хотелиерство, транспортна, комисионна, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска, лизингова - след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: САМ ДЖОРДЖ ЕЛСДЪН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
САМ ДЖОРДЖ ЕЛСДЪН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПопиТод ЕООД на латиница "PoppyTodd Ltd" с ЕИК/ПИК 200033760 е основана на 14 Февруари 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖИ ЕНД И ЕНТЪРПРАЙЗ", но на 22 Юли 2021 година то бива сменено на сегашното "ПопиТод". Седалището на компанията се намира в с. Масларево, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-02-14
Регистрация на фирмата

2021-07-22
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖИ ЕНД И ЕНТЪРПРАЙЗ на ПопиТод
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, Приморски, бл. 50, вх. 5, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, с. Масларево, 96
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- СТРОЕЖ И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ,ПОКУПКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ,ПОКУПКА НА СТОКИИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН ,ПРЕРАБОТЕН ИЛИОБРАБОТЕН ВИД,ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ,РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО,ТРАНСПОРТНА,КОМИСИОННА,ТУРИСТИЧЕСКА РЕКЛАМНА ИНФОРМАЦИОННА,ПРОГРАМНА,ИМПРЕСАРСКА,ЛИЗНИГОВА СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С ЛИЦЕЗ ЗА СЪОТВЕТНИТЕ ДЕЙНОСТИ ЗА КОЙТО СЕ ИЗИСКВА ТАКЪВ.
+ Строеж и продажба на недвижими имоти, покупка на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия, ресторантьорство и хотелиерство, транспортна, комисионна, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска, лизингова - след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма