Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЮПИТЕР ФИНАНСИ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200112599
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200112599 от 2015-02-27 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
May 12, 2008 16:45
Наименование
ЮПИТЕР ФИНАНСИ
Транслитерация
"JUPITER FINANCE" SE
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ПОЗИТАНО, 2 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Комплексно счетоводно обслужване на предприятия, консултации в областта на застраховането, европейските предприсъединителни и присъединителни фондове, финансови анализи, прогнози, експертизи... Комплексно счетоводно обслужване на предприятия, консултации в областта на застраховането, европейските предприсъединителни и присъединителни фондове, финансови анализи, прогнози, експертизи и одит, както и всички консултантски услуги в областта на корпоративния бизнес. Търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всички останали дейности и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
ДИМИТЪР АЛЕКСАНДРОВ СИМОВ (свързан с 2 фирми)
СИМЕОН ВЛАДИМИРОВ СИМЕОНОВ (свързан с 2 фирми)
КРАСИМИР ВАСИЛЕВ ЧЕРНЕВ (свързан с 6 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (12,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЮПИТЕР ФИНАНСИ АД на латиница ""JUPITER FINANCE" SE" с ЕИК/ПИК 200112599 е основана на 12 Май 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЮПИТЕР СЕКЮРИТИ КО", но на 24 Януари 2015 година то бива сменено на сегашното "ЮПИТЕР ФИНАНСИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 12,500 лева.

Хронология

2008-05-12
Регистрация на фирмата

2015-01-24
Промяна наименование
Името се сменя от ЮПИТЕР СЕКЮРИТИ КО на ЮПИТЕР ФИНАНСИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, РАЙКО ДАСКАЛОВ, 4 офис №8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ПОЗИТАНО, 2
Промяна предмет на дейност
- Физическа и техническа охрана на стопански и търговски обекти и лица, както и на суми при тяхното инкасиране, при спазване на установения разрешителен режим; Монтаж и сервиз на автоаларми, охранителни и аудио системи; Строителство на промишлени и граждански обекти на територията на страната и чужбина; Ремонтно-строителни услуги в страната и чужбина; Вътрешнотърговска дейност, изразяваща се в покупка на разрешените от закона стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; Външнотърговска дейност; Търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица; Производство на разрешените от закона стоки с цел продажба на вътрешния и международния пазар. Извършване на разрешените от закона услуги на български физически и юридически лица; Вътрешна и международна превозна дейност с автотранспорт, при спазване на установения разрешителен режим; Вътрешна и международна туристическа дейност при спазване на установения разрешителен режим. Покупка, обзавеждане и продажба на недвижими имоти. Всички останали дейности и услуги, незабранени от закона.
+ Комплексно счетоводно обслужване на предприятия, консултации в областта на застраховането, европейските предприсъединителни и присъединителни фондове, финансови анализи, прогнози, експертизи и одит, както и всички консултантски услуги в областта на корпоративния бизнес. Търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всички останали дейности и услуги, незабранени от закона.

2015-02-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200112599 на основание друго от ЗДДС

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма