Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЦД ХАНДЕЛ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200464586
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200464586 от 2009-02-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 7, 2008 15:32
Наименование
МЦД ХАНДЕЛ
Транслитерация
"MCD HANDEL" LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. Свети Георги, 12, ет. 3 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- търговия
Предмет на дейност
Външна и вътрешна търговия със всякакви стоки включително продажба на всякакъв вид алкохолни и безалкохолни напитки, чай, кафе и цигари, производство на всякакви закуски, вкл. дейности за бърз... Външна и вътрешна търговия със всякакви стоки включително продажба на всякакъв вид алкохолни и безалкохолни напитки, чай, кафе и цигари, производство на всякакви закуски, вкл. дейности за бързо хранене, изкупуване, производство, преработка и продажба на всякаква продукция, включително селскостопанска от животински и растителен произход, търговско представителство и посредничество, маркетинг, реклама и проучване на общественото мнение, транспортна дейност в страната и чужбина, отдаване на коли под наем, туристическа дейност, селски туризъм, ресторантьорство и хотелиерство(извън случаите на чл. 2, ал. 3 от ТЗ), туроператорска дейност след получаване на съответния лиценз, сделки с недвижими имоти, комисионни и спедиционни сделки, рекламни, информационни, импресарски и други услуги, и извършване на всяка друга дейност, която не е забранена изрично от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РЕСУЛ ИНЖЕ (свързан с 1 фирма)
Управител: ГЮНАЙ ЮСЕИН ИЗЕТ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: РЕСУЛ ИНЖЕ 4,700.00 лв - 94.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ГЮНАЙ ЮСЕИН ИЗЕТ 300.00 лв - 6.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НАДЯ ДРАГОМИРОВА ТОПАЛОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЦД ХАНДЕЛ ООД на латиница ""MCD HANDEL" LTD" с ЕИК/ПИК 200464586 е основана на 7 Ноември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СЕНЗЕЙШЪН", но на 27 Юли 2016 година то бива сменено на сегашното "МЦД ХАНДЕЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-11-07
Регистрация на фирмата

2009-02-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200464586 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-07-27
Промяна наименование
Името се сменя от СЕНЗЕЙШЪН на МЦД ХАНДЕЛ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Външна и вътрешна търговия със всякакви стоки, консултански услуги и посредничество, строителство и ремонт, проектиране и изграждане на отоплителни, климатични, водопроводни и електрически инсталации, научноизследователка дейност, търговско представителство и посредничество, маркетинг, реклама и проучване на общественото мнение, предприемачество, транспортни услуги, даване на коли под наем, ресторантьорство, хотелиерство и туроператорска дейност след получаване на лиценз, сделки с недвижими имоти, обучение за повишаване на квалификация и преквалификация, производство на стоки, включително селскостопански, както и извършване на всяка друга стопанска дейност, която не е изрично забранена от действащото законодателство.
+ Външна и вътрешна търговия със всякакви стоки включително продажба на всякакъв вид алкохолни и безалкохолни напитки, чай, кафе и цигари, производство на всякакви закуски, вкл. дейности за бързо хранене, изкупуване, производство, преработка и продажба на всякаква продукция, включително селскостопанска от животински и растителен произход, търговско представителство и посредничество, маркетинг, реклама и проучване на общественото мнение, транспортна дейност в страната и чужбина, отдаване на коли под наем, туристическа дейност, селски туризъм, ресторантьорство и хотелиерство(извън случаите на чл. 2, ал. 3 от ТЗ), туроператорска дейност след получаване на съответния лиценз, сделки с недвижими имоти, комисионни и спедиционни сделки, рекламни, информационни, импресарски и други услуги, и извършване на всяка друга дейност, която не е забранена изрично от действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма