Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БМП АГРО ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200622794
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200622794 от 2009-06-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 24, 2009 15:47
Наименование
БМП АГРО
Транслитерация
BMP AGRO LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.Стефан Караджа, 11, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
01.11 - Отглеждане на зърнени (без ориз) и бобови растения и маслодайни семена
Предмет на дейност
Производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция – растителна /цветя, овощна, зеленчукова/ и животинска внос и износ. Продажба на стоки от собствено производство. Продажба на су... Производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция – растителна /цветя, овощна, зеленчукова/ и животинска внос и износ. Продажба на стоки от собствено производство. Продажба на сувенири. Съхранение и обработка на вложени зърнени и маслени култури. Търговия с посевен и посадъчен материал, торове, семена и препарати за растителна защита на едро и дребно в малки и големи разфасовки. Търговия с гориво-смазочни материали. Търговия със зърно и неговите производни в страната и чужбина. Земеделие и всякакви агро-технически услуги. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, в страната и чужбина. Производство, преработка, консервиране и търговия с плодове и зеленчуци. Транспортни и спедиторски сделки. Търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, лизингова дейност и сублизинг. Производство и търговия на мебели. Търговия със строителни материали, в това число и необработен, и обработен дървен материал. Покупко-продажба на дърва за огрев, обли, фасонирани и разфасовани. Туристически, тур-операторски, тур-агентски, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, покупка обзавеждане и ремонт на недвижими имоти. Всяка друга дейност с цел печалба незабранена със закон и след съответните лицензии и разрешения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КАЛИН БОГДАНОВ ЦЕКОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: КАЛИН БОГДАНОВ ЦЕКОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ВЕСЕЛИН ДИМИТРОВ МАРИНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ПРЕСЛАВ ПЛАМЕНОВ БОРИСОВ (свързан с 15 фирми)
Капитал размер
162,600 лева (162,600 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БМП АГРО ООД на латиница "BMP AGRO LTD" с ЕИК/ПИК 200622794 е основана на 24 Февруари 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АГРО ЛАБ", но на 21 Юли 2015 година то бива сменено на сегашното "БМП АГРО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 162,600 лева.

Хронология

2009-02-24
Регистрация на фирмата

2009-06-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200622794 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2013-02-19
Промяна наименование
Името се сменя от АГРО ЛАБ на БМП АГРО ФАРМ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2014-03-05
Промяна наименование
Името се сменя от БМП АГРО ФАРМ на ФармФрут
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА ЛАБОРАТОРНИ АНАЛИЗИ И ЕКСПЕРТИЗИ ЗА УСТАНОВЯВАНЕ КАЧЕСТВОТО И СЪОТВЕТСТВИЕТО СЪС СТАНДАРТИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ НА ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ, КАКТО И ДРУГИ СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ; КОНТРОЛ НА КОЛИЧЕСТВОТО И КАЧЕСТВОТО ПРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО СКЛАДИРАНЕ В ПРИСТАНИЩНИ БАЗИ И СКЛАДОВЕ, ПО ВРЕМЕ НА ТОВАРО-РАЗТОВАРНИ ОПЕРАЦИИ ПО ДОГОВОРИ ЗА ВНОС И ИЗНОС; КОНТРОЛ ВЪРХУ ЗАРАЗАТА ОТ СКЛАДОВИ И ДРУГИ ВРЕДИТЕЛИ; ИНСПЕКЦИЯ НА СКЛАДОВИ ВМЕСТИМОСТИ ЗА СКЛАДИРАНЕ НА ЗЪРНЕНИ И МАСЛОДАЙНИ КУЛТУРИ; ДЕЗИНСЕКЦИЯ И ФУМИГАЦИЯ НА КОРАБИ, БАРЖИ, КОНТЕЙНЕРИ, СКЛАДОВИ ПОМЕЩЕНИЯ, СИЛОЗИ И ДРУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/ И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Производство и търговия с плодове и зеленчуци.Производство и търговия със зърнени и маслодайни култури.Транспортни и спедиторски услуги както и както и всяка друга дейност ,с изключение на забранени със закон .

2015-07-21
Промяна наименование
Името се сменя от ФармФрут на БМП АГРО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, БУЛ.ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, 29, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.Стефан Караджа, 11, вх. Б, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с плодове и зеленчуци.Производство и търговия със зърнени и маслодайни култури.Транспортни и спедиторски услуги както и както и всяка друга дейност ,с изключение на забранени със закон .
+ Производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция – растителна /цветя, овощна, зеленчукова/ и животинска внос и износ. Продажба на стоки от собствено производство. Продажба на сувенири. Съхранение и обработка на вложени зърнени и маслени култури. Търговия с посевен и посадъчен материал, торове, семена и препарати за растителна защита на едро и дребно в малки и големи разфасовки. Търговия с гориво-смазочни материали. Търговия със зърно и неговите производни в страната и чужбина. Земеделие и всякакви агро-технически услуги. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, в страната и чужбина. Производство, преработка, консервиране и търговия с плодове и зеленчуци. Транспортни и спедиторски сделки. Търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, лизингова дейност и сублизинг. Производство и търговия на мебели. Търговия със строителни материали, в това число и необработен, и обработен дървен материал. Покупко-продажба на дърва за огрев, обли, фасонирани и разфасовани. Туристически, тур-операторски, тур-агентски, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, покупка обзавеждане и ремонт на недвижими имоти. Всяка друга дейност с цел печалба незабранена със закон и след съответните лицензии и разрешения.

2015-09-03

2015-12-16
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
- "ДЕФКО" ООД - 2500 лв - 1.54% дял
- МАРТИН ПЛАМЕНОВ БОРИСОВ - 2500 лв - 1.54% дял
+ ПРЕСЛАВ ПЛАМЕНОВ БОРИСОВ - 5000 лв - 3.08% дял
+ "ДЕПАС АГРО" ЕООД - 157600 лв - 96.92% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала

2016-04-01

2019-03-06

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма