Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КГ Трейд 2016 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200800859
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200800859 от 2010-08-23 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 30, 2009 11:34
Наименование
КГ Трейд 2016
Транслитерация
KG Treid 2016
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Сотиря, ул."Христо Ботев", 5 Виж на картата
Код на икономическа дейност
4120 - строителство на жилищни и нежилищни сгради
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортни услуги, вътрешен и международен транспорт;продажба на стоки от собствено производство;тъ... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортни услуги, вътрешен и международен транспорт;продажба на стоки от собствено производство;търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; дистрибуторство; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупко-продажба на машини и съоръжения; извършване на посредническа дейност по наемане на работа в сферата на медицината, в т.ч. информиране и консултиране на търсещи работа лица и на работодателите; насочване и подпомагане за започване на работа, вкл. в друго населено място в страната или в други държави, както оказване на съдействие на търсещите работа лица и на работодателите, предлагащи работни места, с цел сключване на договор за наемане на работа; както и всички други незабранени от закона търговски сделки. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Красимир Колев Ганчев (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: "Д. МЛАДЕНОВ" ЕООД 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: "МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ПЕНКОВИ" ООД 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Красимир Колев Ганчев (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КГ Трейд 2016 ЕООД на латиница "KG Treid 2016" с ЕИК/ПИК 200800859 е основана на 30 Юли 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЧЕРНОМОРСКИ СТРОЕЖИ - 09", но на 6 Януари 2016 година то бива сменено на сегашното "КГ Трейд 2016". Седалището на компанията се намира в с. Сотиря, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-07-30
Регистрация на фирмата

2010-07-13

2010-08-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200800859 на основание друго от ЗДДС

2014-11-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 242, вх. В
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул."Люлин", 10
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2014-11-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул."Люлин", 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бул."Хаджи Димитър", 19
Заличаване едноличен собственик на капитала

2014-11-25
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-01-06
Промяна наименование
Името се сменя от ЧЕРНОМОРСКИ СТРОЕЖИ - 09 на КГ Трейд 2016
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бул."Хаджи Димитър", 19
+ БЪЛГАРИЯ, с. Сотиря, ул."Христо Ботев", 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Изграждане, строителство и оборудване на сграда за болничен комплекс-включително и на диагностично-консултативен център на територията на гр.Бургас, отдаване под наем и учредяване на други вещни права върху него и части от сградата, отдаване под наем и учредяване на други сходни вещни права върху медицинска апаратура, продажба и доставка на медицински медикаменти и други такива, производство и продажба на промишлени и селскостопански стоки, вкл. внос и износ, търговия с всякакви стоки (без забранените), вкл. внос и износ, всички видове услуги, включително и тези извършвани в чужбина, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, таксиметрова, хотелиерска, туристическа, импресарска и рекламна дейност, покупко-продажба на недвижими имоти и движими вещи, както и извършването на всякакви незабранени от закона търговски сделки.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортни услуги, вътрешен и международен транспорт;продажба на стоки от собствено производство;търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; дистрибуторство; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупко-продажба на машини и съоръжения; извършване на посредническа дейност по наемане на работа в сферата на медицината, в т.ч. информиране и консултиране на търсещи работа лица и на работодателите; насочване и подпомагане за започване на работа, вкл. в друго населено място в страната или в други държави, както оказване на съдействие на търсещите работа лица и на работодателите, предлагащи работни места, с цел сключване на договор за наемане на работа; както и всички други незабранени от закона търговски сделки.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма