Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРИЙНВАТ ГРУП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200810045
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200810045 от 2022-12-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 7, 2009 10:06
Наименование
ГРИЙНВАТ ГРУП
Транслитерация
GREENWAT GROUP
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, ул. "Козлодуй", 120 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство на енергия от възобновяеми източници, изграждане и експлоатация на фотоволтаични електроцентрали (ФЕЦ); производство на изделия от бетон, гипс и цимент; производство на изделия от бет... Производство на енергия от възобновяеми източници, изграждане и експлоатация на фотоволтаични електроцентрали (ФЕЦ); производство на изделия от бетон, гипс и цимент; производство на изделия от бетон за строителството; събиране на отпадъци; събиране и обезвреждане на отпадъци; рециклиране на материали; събиране на неопасни отпадъци; обработване и обезвреждане на отпадъци; обработване и обезвреждане на неопасни отпадъци; възстановяване и други услуги по управление на отпадъци; добив на трошен камък, чакъл и пясък , добив на глина и каолин ;развитие на селски туризъм, отдих и спорт; създаване и развитие на консултантски и бизнес услуги, транспортни услуги; хотелиерство и ресторантьорство; импортно-експортни сделки, както и всички други сделки и услуги незабранени от закона. При установен със закон, или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, след получаване на съответното разрешение за извършване на този вид дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВОЙТЕХ ВАШЕК (свързан с 15 фирми)
Управител: СТОЙО СТЕФАНОВ ТЕРЗИЕВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: “БВ Екуестриен тим” ООД 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СТОЙО СТЕФАНОВ ТЕРЗИЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СТОЙО СТЕФАНОВ ТЕРЗИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРИЙНВАТ ГРУП ООД на латиница "GREENWAT GROUP" с ЕИК/ПИК 200810045 е основана на 7 Август 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Казанлък, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-08-07
Регистрация на фирмата

2018-10-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, ул. "Гладстон", 57, вх. В, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, ул. "Козлодуй", 120
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Производство на енергия от възобновяеми източници, изграждане и експлоатация на фотоволтаични електроцентрали (ФЕЦ), развитие на селски туризъм, отдих и спорт, създаване и развитие на консултантски и бизнес услуги, транспортни услуги, хотелиерство и ресторантьорство, импортно-експортни сделки, както и всички други сделки и услуги незабранени от закона. При установен със закон, или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, след получаване на съответното разрешение за извършване на този вид дейност.
+ Производство на енергия от възобновяеми източници, изграждане и експлоатация на фотоволтаични електроцентрали (ФЕЦ); производство на изделия от бетон, гипс и цимент; производство на изделия от бетон за строителството; събиране на отпадъци; събиране и обезвреждане на отпадъци; рециклиране на материали; събиране на неопасни отпадъци; обработване и обезвреждане на отпадъци; обработване и обезвреждане на неопасни отпадъци; възстановяване и други услуги по управление на отпадъци; добив на трошен камък, чакъл и пясък , добив на глина и каолин ;развитие на селски туризъм, отдих и спорт; създаване и развитие на консултантски и бизнес услуги, транспортни услуги; хотелиерство и ресторантьорство; импортно-експортни сделки, както и всички други сделки и услуги незабранени от закона. При установен със закон, или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, след получаване на съответното разрешение за извършване на този вид дейност.

2022-12-13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
- КРАСИМИР ТОШЕВ ДОНЧЕВ - 2500 лв - 50.00% дял
- ТАНЬО РУСЕВ ТАНЕВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ СТОЙО СТЕФАНОВ ТЕРЗИЕВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ “БВ Екуестриен тим” ООД - 2500 лв - 50.00% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала

2022-12-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200810045 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма