Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГИГАКОМ-1 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201013287
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201013287 от 2010-02-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 20, 2010 16:34
Наименование
ГИГАКОМ-1
Транслитерация
GIGAKOM-1 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. БАБА ТОНКА, 14, ет. 7 Виж на картата
Има 44 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4711 - ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО В НЕСПЕЦИАЛИЗИРАНИ МАГАЗИНИ, ПРЕДИМНО С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, НАПИТКИ И ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия, търговско представителство, търговия с МПС- товарни и лекотоварни, метални продукти, строителна дейност и строеж на заводи и съоръжения, ремонти, строежи, вът... Вътрешна и външна търговия, търговско представителство, търговия с МПС- товарни и лекотоварни, метални продукти, строителна дейност и строеж на заводи и съоръжения, ремонти, строежи, вътрешно обзавеждане, проектиране, участие в обществени поръчки; консултации на физически и юридически лица, търговско представителство и посредничество; интелектуална собственост; прехвърляне на технологии, ноу хау, маркетинг, консултинг, агентство, покупко-продажба на недвижими имоти, наеми, лизинг, внос, износ, реекспорт, рекламна и информационна дейност; транспортна, спедиционна и складова дейност, покупко-продажба на движими имоти, участия в други дружества и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕСАНДРО БАЛЦАНО ГАЛИАРДИ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЛЕСАНДРО БАЛЦАНО ГАЛИАРДИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГИГАКОМ-1 ЕООД на латиница "GIGAKOM-1 LTD" с ЕИК/ПИК 201013287 е основана на 20 Януари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БОНИ МС-10", но на 10 Март 2023 година то бива сменено на сегашното "ГИГАКОМ-1". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2010-01-20
Регистрация на фирмата

2010-02-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201013287 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-03-10
Промяна наименование
Името се сменя от БОНИ МС-10 на ГИГАКОМ-1
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, 124, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. БАБА ТОНКА, 14, ет. 7
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ДЕЙНОСТ НА ПИТЕЙНИ ЗАВЕДЕНИЯ; РЕКЛАМНИ, КОНСУЛТАНСКИ, ИНФОРМАЦИОННИ, КОМПЮТЪРНИ, ИНТЕРНЕТ И ДРУГИ УСЛУГИ; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ И УСЛУГИ ЗА БИТА И ПРОМИШЛЕНОСТТА; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; СТРОИТЕЛСТВО И ЕЛ. МОНТАЖНИ РАБОТИ; СПЕДИЦИОННИ И КОМИСИОННИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ТРАНСПОРТ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ЛИЗИНГ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО.
+ Вътрешна и външна търговия, търговско представителство, търговия с МПС- товарни и лекотоварни, метални продукти, строителна дейност и строеж на заводи и съоръжения, ремонти, строежи, вътрешно обзавеждане, проектиране, участие в обществени поръчки; консултации на физически и юридически лица, търговско представителство и посредничество; интелектуална собственост; прехвърляне на технологии, ноу хау, маркетинг, консултинг, агентство, покупко-продажба на недвижими имоти, наеми, лизинг, внос, износ, реекспорт, рекламна и информационна дейност; транспортна, спедиционна и складова дейност, покупко-продажба на движими имоти, участия в други дружества и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

2023-03-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. БАБА ТОНКА, 14, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. БАБА ТОНКА, 14, ет. 7

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма