Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЕЛОПАД ИЙСТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201293736
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 30, 2010 17:12
Наименование
ВЕЛОПАД ИЙСТ
Транслитерация
VELOPAD EAST Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Бенковски, ул. „Тунджа“, 11 Виж на картата
Предмет на дейност
Проектиране, разработване, производство, продажба и отдаване под наем на лични превозни средства; консултации относно концепции за градския транспорт; покупка на стоки или други вещи с цел препр... Проектиране, разработване, производство, продажба и отдаване под наем на лични превозни средства; консултации относно концепции за градския транспорт; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; лизингови сделки; хотелиерски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; внос и износ на стоки и услуги в и от Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНДРЕЙ ВАЛЕРИЕВИЧ ЗОЛОТНИЦКИЙ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНДРЕЙ ВАЛЕРИЕВИЧ ЗОЛОТНИЦКИЙ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЕЛОПАД ИЙСТ ЕООД на латиница "VELOPAD EAST Ltd." с ЕИК/ПИК 201293736 е основана на 30 Септември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЕЗВЕРШ", но на 18 Август 2017 година то бива сменено на сегашното "ВЕЛОПАД ИЙСТ". Седалището на компанията се намира в с. Бенковски, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2010-09-30
Регистрация на фирмата

2017-08-18
Промяна наименование
Името се сменя от БЕЗВЕРШ на ВЕЛОПАД ИЙСТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Бенковски, ул.ЧЕТВЪРТА, 7/3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Бенковски, ул. „Тунджа“, 11
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; лизингови сделки; хотелиерски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; внос и износ на стоки и услуги в и от Република България.
+ Проектиране, разработване, производство, продажба и отдаване под наем на лични превозни средства; консултации относно концепции за градския транспорт; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; лизингови сделки; хотелиерски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; внос и износ на стоки и услуги в и от Република България.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма