Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНСЕНА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201342172
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201342172 от 2022-03-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 22, 2010 15:21
Наименование
ИНСЕНА
Транслитерация
"INSENA" OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Любимец, ул. "Бенковски", 2 Виж на картата
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация, вете... покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация, ветеринарни услуги; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество, складови сделки, лицензионни сделки и такива с интелектуална собственост; ресторантьорство и хотелиерство ( извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ ); автосервизни услуги; внос, износ, външнотърговски сделки разрешени от закона, извършване на търговска дейност като магазин за хранителни и промишлени стоки, и всички други видове сделки разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Невена Руменова Колева (свързан с 1 фирма)
Управител: Ванеса Иванова Димова (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Невена Руменова Колева 450.00 лв - 90.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Ванеса Иванова Димова 50.00 лв - 10.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Невена Руменова Колева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНСЕНА ООД на латиница ""INSENA" OOD" с ЕИК/ПИК 201342172 е основана на 22 Ноември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИНСЕКТА ХАСКОВО", но на 2 Декември 2021 година то бива сменено на сегашното "ИНСЕНА". Седалището на компанията се намира в гр. Любимец, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2010-11-22
Регистрация на фирмата

2021-03-24
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-12-02
Промяна наименование
Името се сменя от ИНСЕКТА ХАСКОВО на ИНСЕНА
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация, ветеринарни услуги; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество, складови сделки, лицензионни сделки и такива с интелектуална собственост; ресторантьорство и хотелиерство ( извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ ); автосервизни услуги; внос, износ, външнотърговски сделки разрешени от закона и всички други видове сделки разрешени от закона.
+ покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация, ветеринарни услуги; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество, складови сделки, лицензионни сделки и такива с интелектуална собственост; ресторантьорство и хотелиерство ( извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ ); автосервизни услуги; внос, износ, външнотърговски сделки разрешени от закона, извършване на търговска дейност като магазин за хранителни и промишлени стоки, и всички други видове сделки разрешени от закона.

2022-03-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201342172 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма