Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЕЙ БИ ЕМ БРОКЕР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201463042
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 26, 2011 14:02
Наименование
КЕЙ БИ ЕМ БРОКЕР
Транслитерация
KAY BI EM BROKER
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, УЛ. БОРЯНА, 48, вх. В, ет. 5 Виж на картата
Има 33 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка и производство на стоки с цел продажба; външно и вътрешно-търговска дейност; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; комисионна, складова и лизингова дейности; тран... Покупка и производство на стоки с цел продажба; външно и вътрешно-търговска дейност; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; комисионна, складова и лизингова дейности; транспорт на пътници и товари в страната и чужбина; предоставяне на всякакви услуги на населението; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство и преработка на и продажба на селскостопанска продукция, застрахователно посредничество и консултантски услуги и други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КАМЕЛИЯ ВАСИЛЕВА ВАСИЛЕВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КАМЕЛИЯ ВАСИЛЕВА ВАСИЛЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЕЙ БИ ЕМ БРОКЕР ЕООД на латиница "KAY BI EM BROKER" с ЕИК/ПИК 201463042 е основана на 26 Февруари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КЕЙ БИ ЕМ ИНС", но на 25 Март 2011 година то бива сменено на сегашното "КЕЙ БИ ЕМ БРОКЕР". Седалището на компанията се намира в гр. Добрич, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2011-02-26
Регистрация на фирмата

2011-03-25
Промяна наименование
Името се сменя от КЕЙ БИ ЕМ ИНС на КЕЙ БИ ЕМ БРОКЕР

2011-05-31
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА И ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО-ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; КОМИСИОННА, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТИ; ТРАНСПОРТ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ВСЯКАКВИ УСЛУГИ НА НАСЕЛЕНИЕТО; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ПРОИЗВОДСТВО И ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКО СТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Покупка и производство на стоки с цел продажба; външно и вътрешно-търговска дейност; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; комисионна, складова и лизингова дейности; транспорт на пътници и товари в страната и чужбина; предоставяне на всякакви услуги на населението; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство и преработка на и продажба на селскостопанска продукция, застрахователно посредничество и консултантски услуги и други дейности незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма