Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Б ЕНД Н ПАРТНЕРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201517426
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201517426 от 2011-06-07 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
March 31, 2011 12:37
Наименование
Б ЕНД Н ПАРТНЕРС
Транслитерация
B & N PARTNERS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, УЛ. ВАСИЛ ДРУМЕВ, 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, покупка, ... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или по¬нататъшна експлоатация, транспортни, спедиторски, комисионни, вътрешно и външнотърговски сделки, маркетинг, мениджмънт, откриване и експлоатация на магазини, ресторанти, барове, кафе-аперативи и базари, информационни услуги, търговия с акцизни стоки, вкл. с алкохол и цигари /след издаване на съответния лиценз/, както и всички други дейноста, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРИС ГЕОРГИЕВ ЙОРДАНОВ (свързан с 11 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОРИС ГЕОРГИЕВ ЙОРДАНОВ (свързан с 11 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Б ЕНД Н ПАРТНЕРС ЕООД на латиница "B & N PARTNERS" с ЕИК/ПИК 201517426 е основана на 31 Март 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2011-03-31
Регистрация на фирмата

2011-06-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201517426 на основание друго от ЗДДС

2012-07-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. ГЕН.СКОБЕЛЕВ, 4, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. ПЕТКО КАРАВЕЛОВ, 23, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешен и международен превоз на стоки и товари, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, проектиране на жилищни, стопански и други сгради, вътрешна и външна търговия на едро и дребно, вкл.извършване на бартерни сделки с всякакъв вид стоки, които не са забранени от закона, в т.ч. на алкохол и цигари, счетоводни услуги, хотелиерство в (специално построени за целта помещения), ресторантьорство, кафе-аператв, бар и други в областта на общественото хранене, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, водени по търговски начин и позволени от закона, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, лизинг, всякакъв друг вид сделки, които не са забранени от закона, сделките ще се извършват в страната и чужбина.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или по¬нататъшна експлоатация, транспортни, спедиторски, комисионни, вътрешно и външнотърговски сделки, маркетинг, мениджмънт, откриване и експлоатация на магазини, ресторанти, барове, кафе-аперативи и базари, информационни услуги, търговия с акцизни стоки, вкл. с алкохол и цигари /след издаване на съответния лиценз/, както и всички други дейноста, незабранени от закона.

2013-04-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. ПЕТКО КАРАВЕЛОВ, 23, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, УЛ. ВАСИЛ ДРУМЕВ, 4

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма