Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФАРМА СЪЛЮШЪНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201601970
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 16, 2011 17:30
Наименование
ФАРМА СЪЛЮШЪНС
Транслитерация
Pharma Solutions
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Славовица, ., бл. 53Е, вх. А, ет. 7 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на дребно с лекарствени продукти, съгласно изискванията на глава 10-та от Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина (ЗЛПХМ), търговско представителство, консултантски услуги... Търговия на дребно с лекарствени продукти, съгласно изискванията на глава 10-та от Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина (ЗЛПХМ), търговско представителство, консултантски услуги, интернет услуги (в т.ч. изработка на интернет сайтове), рекламни и информационни дейности, предпечатна подготовка, издателска дейност, импресарски и други услуги в страната и чужбина; инвестиции и инвестиционни проекти, наемане и покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, хотелиерство, ресторантьорство, комисионна и посредническа дейност, дистрибуторска дейност, складова дейност, внос, износ, покупко-продажба на стоки и услуги, реекспорт, обучение, отворени курсове, промоции, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона и е търговска по смисъла на Търговския закон (във всички случаи след получаването на необходимите лицензи и разрешения, когато такива се изискват). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КАЛОЯН ИВАЙЛОВ ВАНКОВ (свързан с 1 фирма)
Управител: Зорина Димитрова Петрова (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИВАЙЛО ТОДОРОВ ВАНКОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 6 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЦВЕТКА ЙОРДАНОВА ФИЛИПОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Зорина Димитрова Петрова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФАРМА СЪЛЮШЪНС ЕООД на латиница "Pharma Solutions" с ЕИК/ПИК 201601970 е основана на 16 Юни 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-06-16
Регистрация на фирмата

2013-07-31
Промяна съдружници
+ ЦВЕТКА ЙОРДАНОВА ФИЛИПОВА - 50 лв - 50.00% дял
+ ИВАЙЛО ТОДОРОВ ВАНКОВ - 50 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- консултантски услуги, интернет услуги (в т.ч. изработка на интернет сайтове), рекламни и информационни дейности, предпечатна подготовка, издателска дейност, импресарски и други услуги в страната и чужбина;, инвестиции и инвестиционни проекти, наемане и покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, хотелиерство, ресторантьорство, комисионна и посредническа дейност, дистрибуторска дейност, складова дейност, внос, износ, покупко-продажба на стоки и услуги, реекспорт, обучение, отворени курсове, промоции, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона и е търговска по смисъла на Търговския закон (във всички случаи след получаването на необходимите лицензи и разрешения, когато такива се изискват)
+ Търговия на дребно с лекарствени продукти, съгласно изискванията на глава 10-та от Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина (ЗЛПХМ), търговско представителство, консултантски услуги, интернет услуги (в т.ч. изработка на интернет сайтове), рекламни и информационни дейности, предпечатна подготовка, издателска дейност, импресарски и други услуги в страната и чужбина; инвестиции и инвестиционни проекти, наемане и покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, хотелиерство, ресторантьорство, комисионна и посредническа дейност, дистрибуторска дейност, складова дейност, внос, износ, покупко-продажба на стоки и услуги, реекспорт, обучение, отворени курсове, промоции, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона и е търговска по смисъла на Търговския закон (във всички случаи след получаването на необходимите лицензи и разрешения, когато такива се изискват).

2021-08-18
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- ЦВЕТКА ЙОРДАНОВА ФИЛИПОВА - 50 лв - 50.00% дял
- ИВАЙЛО ТОДОРОВ ВАНКОВ - 50 лв - 50.00% дял

2023-08-10

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма