Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖИ ТИ КЕПИТЪЛ ГРУП ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на February 7, 2017 16:02
ЕИК/ПИК
201878857
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201878857 от 2014-01-24 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
January 27, 2012 18:22
Наименование
ДЖИ ТИ КЕПИТЪЛ ГРУП
Транслитерация
GJ CEPITAL GROUP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Крайни дол Виж на картата
Предмет на дейност
проектна и строително — монтажна дейност, вътрешна и външна търговия, посредническа дейност, изграждане на автоматизирани системи за производство, покупка на стоки, машини, съоръжения, п... проектна и строително — монтажна дейност, вътрешна и външна търговия, посредническа дейност, изграждане на автоматизирани системи за производство, покупка на стоки, машини, съоръжения, производствено оборудване и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, лизинг, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, консигнационна, превозна и складова дейност, транспортна дейност на пътници и товари в страната и чужбина, покупка и строеж на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЮЛИЯН ВАСИЛЕВ СЛАТИНСКИ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЮЛИЯН ВАСИЛЕВ СЛАТИНСКИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖИ ТИ КЕПИТЪЛ ГРУП ЕООД на латиница "GJ CEPITAL GROUP" с ЕИК/ПИК 201878857 е основана на 27 Януари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Евро Микс Продакшън", но на 19 Юни 2012 година то бива сменено на сегашното "ДЖИ ТИ КЕПИТЪЛ ГРУП". Седалището на компанията се намира в с. Крайни дол, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2012-01-27
Регистрация на фирмата

2012-06-19
Промяна наименование
Името се сменя от Евро Микс Продакшън на ДЖИ ТИ КЕПИТЪЛ ГРУП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Дупница, Самоковско шосе, 30
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Дупница, СРЕДНА ГОРА, 10
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Проектна и строително-монтажна дейност, издателска и рекламна дейност, вътрешна и външна търговия, вътрешен и международен туризъм, посредническа дейност, изграждане на автоматизирани системи за управление, проектно и програмно осигуряване, научноизследователска, развойна, внедрителска и търговска дейност на и с програмни продукти, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, лизинг, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, консигнационна, превозна и складова дейност, транспортна дейност на пътници и товари в страната и чужбина, програмни услуги, ресторантьорски, хотелиерски и туристически услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ проектна и строително — монтажна дейност, вътрешна и външна търговия, посредническа дейност, изграждане на автоматизирани системи за производство, покупка на стоки, машини, съоръжения, производствено оборудване и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, лизинг, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, консигнационна, превозна и складова дейност, транспортна дейност на пътници и товари в страната и чужбина, покупка и строеж на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2014-01-24
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201878857 на основание друго от ЗДДС

2014-02-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Дупница, СРЕДНА ГОРА, 10
+ БЪЛГАРИЯ, с. Крайни дол

2017-02-07
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма