Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Медицински център СМАРТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202031217
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 21, 2012 11:56
Наименование
Медицински център СМАРТ
Транслитерация
Medicinski centar SMART
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Царево, "Иван Вазов", 11, бл. -, вх. -, ет. - Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ, специализиран медицински транспорт и извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване ... Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ, специализиран медицински транспорт и извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николай Михайлов Гавраилов (свързан с 7 фирми)
Съдружник: Александър Николов Александров 5.00 лв - 33.33% дял (свързан с 8 фирми)
Съдружник: Николай Михайлов Гавраилов 5.00 лв - 33.33% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: Румен Николов Георгиев 5.00 лв - 33.33% дял (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
15 лева (15 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Медицински център СМАРТ ООД на латиница "Medicinski centar SMART" с ЕИК/ПИК 202031217 е основана на 21 Април 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""МЦ СМАРТ"", но на 15 Октомври 2012 година то бива сменено на сегашното "Медицински център СМАРТ". Седалището на компанията се намира в гр. Царево, а началният внесен капитал е в размер на 15 лева.

Хронология

2012-04-21
Регистрация на фирмата

2012-10-15
Промяна наименование
Името се сменя от "МЦ СМАРТ" на Медицински център СМАРТ
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; търговско представителство и посредничество; вътрешнотърговски и външнотърговски сделки с различен вид стоки, на едро и дребно; издателска и преводаческа дейност; лизингови, комисионни, спедиционни, лицензионни, агентски, транспортни, складови и бартерни сделки; хотелиерски, ресторантьорски и туристически услуги, посреднически услуги; рекламни, програмни, импресарски, консултански и асистентски услуги; покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.
+ Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ, специализиран медицински транспорт и извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма