Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕМИ АД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202291072
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202291072 от 2012-12-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 29, 2012 15:12
Наименование
ЕМИ АД
Транслитерация
EMI AD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул. ЛОТОС, 18 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Производство, преработка и реализация на индустриални машини и селско стопанска продукция, производство и търговия в страната и чужбина на електрически битови уреди, ел. инсталационни изделия, ... Производство, преработка и реализация на индустриални машини и селско стопанска продукция, производство и търговия в страната и чужбина на електрически битови уреди, ел. инсталационни изделия, лентоотрезни машини и други машини и системи, работа на ишлеме, вътрешна и външна търговска дейност, маркетинг, Ноу -Хау, комисионна дейност, транспортна дейност, търговско посредничество и представителство, търговия на едро и дребно, продажба и препродажба на стоки и услуги; външна и вътрешна търговия, реекспорт; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; търговия на специално оборудване; консултантска дейност; сделки с недвижими имоти; производство и търговия в страната и чужбина на хоризонтални, колонни, вертикални лентоотрезни машини и системи, както и други машини за обработка на метал; ел. битови уреди, ел. инсталационни изделия, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РУМЕН НИКОЛОВ РАЙКОВ (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РУМЕН НИКОЛОВ РАЙКОВ 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВЕНЕТА РАДНЕВА ДИМИТРОВА 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РУМЕН НИКОЛОВ РАЙКОВ (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕМИ АД ЕООД на латиница "EMI AD" с ЕИК/ПИК 202291072 е основана на 29 Октомври 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЪЛГАРСКО СДРУЖЕНИЕ ЗА ИНЖЕНЕРИНГ, СТРОИТЕЛСТВО И ИНВЕСТИЦИИ", но на 6 Януари 2023 година то бива сменено на сегашното "ЕМИ АД". Седалището на компанията се намира в гр. Банкя, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2012-10-29
Регистрация на фирмата

2012-12-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202291072 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2015-04-17
Промяна наименование
Името се сменя от БЪЛГАРСКО СДРУЖЕНИЕ ЗА ИНЖЕНЕРИНГ, СТРОИТЕЛСТВО И ИНВЕСТИЦИИ на АРКОН НЕТ

2015-11-24
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ПРОДАЖБА И ПРЕПРОДАЖБА НА СТОКИ И УСЛУГИ; ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ, РЕЕКСПОРТ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ОБРАБОТЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД; МЕЖДУНАРОДНИ И ВЪТРЕШНИ ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕСТОРАНТЬОРСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ,ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ; МАРКЕТИНГ; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВИЯ СЪС СПЕЦИАЛНО ОБОРУДВАНЕ; СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; ПРЕДСТАВИТЕЛНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ЛИЗИНГ И ЛИЗИНГОВИ УСЛУГИ, ФАКТОРИНГ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИЗЛОЖБИ, СЕМИНАРИ, КОНФЕРЕНЦИИ, ОБУЧЕНИЕ;СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Създаване, придобиване, развитие, управление на онлайн сайтове, изработка на апликации, рекламна дейност, медийно управление на електронни сайтове; предоставяне на интернет и електронни услуги; осъществяване на медийни услуги по заявка; рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; маркетинг; : създаване, придобиване, развитие, управление на онлайн сайтове, изработка на апликации, представителна дейност в страната и чужбина; сделки с интелектуална собственост; организиране на изложби, семинари, конференции, обучение; търговско посредничество и представителство, търговия на едро и дребно, продажба и препродажба на стоки и услуги; външна и вътрешна търговия, реекспорт; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; международни и вътрешни хотелиерски, туристически, ресторантьорски услуги; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговия на специално оборудване; счетоводни услуги; консултантска дейност; лизинг и лизингови услуги; факторинг; сделки с недвижими имоти; както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон

2021-03-29
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2021-06-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ЛОТОС, 18
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул. ЛОТОС, 18
Промяна предмет на дейност
- Създаване, придобиване, развитие, управление на онлайн сайтове, изработка на апликации, рекламна дейност, медийно управление на електронни сайтове; предоставяне на интернет и електронни услуги; осъществяване на медийни услуги по заявка; рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; маркетинг; : създаване, придобиване, развитие, управление на онлайн сайтове, изработка на апликации, представителна дейност в страната и чужбина; сделки с интелектуална собственост; организиране на изложби, семинари, конференции, обучение; търговско посредничество и представителство, търговия на едро и дребно, продажба и препродажба на стоки и услуги; външна и вътрешна търговия, реекспорт; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; международни и вътрешни хотелиерски, туристически, ресторантьорски услуги; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговия на специално оборудване; счетоводни услуги; консултантска дейност; лизинг и лизингови услуги; факторинг; сделки с недвижими имоти; както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон
+ Производство, преработка и реализация на индустриални машини и селско стопанска продукция, производство и търговия в страната и чужбина на електрически битови уреди, ел. инсталационни изделия, лентоотрезни машини и други машини и системи, работа на ишлеме, вътрешна и външна търговска дейност, маркетинг, Ноу -Хау, комисионна дейност, транспортна дейност, търговско посредничество и представителство, търговия на едро и дребно, продажба и препродажба на стоки и услуги; външна и вътрешна търговия, реекспорт; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; търговия на специално оборудване; консултантска дейност; сделки с недвижими имоти; както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

2023-01-06
Промяна наименование
Името се сменя от АРКОН НЕТ на ЕМИ АД
Промяна предмет на дейност
- Производство, преработка и реализация на индустриални машини и селско стопанска продукция, производство и търговия в страната и чужбина на електрически битови уреди, ел. инсталационни изделия, лентоотрезни машини и други машини и системи, работа на ишлеме, вътрешна и външна търговска дейност, маркетинг, Ноу -Хау, комисионна дейност, транспортна дейност, търговско посредничество и представителство, търговия на едро и дребно, продажба и препродажба на стоки и услуги; външна и вътрешна търговия, реекспорт; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; търговия на специално оборудване; консултантска дейност; сделки с недвижими имоти; както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Производство, преработка и реализация на индустриални машини и селско стопанска продукция, производство и търговия в страната и чужбина на електрически битови уреди, ел. инсталационни изделия, лентоотрезни машини и други машини и системи, работа на ишлеме, вътрешна и външна търговска дейност, маркетинг, Ноу -Хау, комисионна дейност, транспортна дейност, търговско посредничество и представителство, търговия на едро и дребно, продажба и препродажба на стоки и услуги; външна и вътрешна търговия, реекспорт; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; търговия на специално оборудване; консултантска дейност; сделки с недвижими имоти; производство и търговия в страната и чужбина на хоризонтални, колонни, вертикални лентоотрезни машини и системи, както и други машини за обработка на метал; ел. битови уреди, ел. инсталационни изделия, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма