Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЕРСАЙ - 75 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202443199
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 15, 2013 11:14
Наименование
ВЕРСАЙ - 75
Транслитерация
VERSAY - 75
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул.СОФРОНИЙ ВРАЧАНСКИ, 66, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос, износ и търговия със стоки от всички видове; строителство, посредничество и представителство при покупко-продажба, наемане, отдаване под наем и под аренда на недвижими имоти; консултантс... Внос, износ и търговия със стоки от всички видове; строителство, посредничество и представителство при покупко-продажба, наемане, отдаване под наем и под аренда на недвижими имоти; консултантска дейност; посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; пълни транспортни и таксиметрови услуги в страната и чужбина с лични и фирмени леки, лекотоварни и товарни автомобили; екскурзионна дейност в страната и чужбина; производство, реализация и търговия с всякаква селскостопанска и животинска продукция; рекламна и издателска дейност, както и всяка друга дейност със стоки и услуги, не забранени от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николета Вичова Петрова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Николета Вичова Петрова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЕРСАЙ - 75 ЕООД на латиница "VERSAY - 75" с ЕИК/ПИК 202443199 е основана на 15 Февруари 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2013-02-15
Регистрация на фирмата

2015-01-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул.СОФРОНИЙ ВРАЧАНСКИ, 66, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул.СОФРОНИЙ ВРАЧАНСКИ, 66, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВНОС, ИЗНОС И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ, СТРОИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ПРИ ПОКУПКО-ПРОДАЖБА, НАЕМАНЕ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И ПОД АРЕНДА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ СЪС СТОКИ И УСЛУГИ, НЕ ЗАБРАНЕНИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Внос, износ и търговия със стоки от всички видове; строителство, посредничество и представителство при покупко-продажба, наемане, отдаване под наем и под аренда на недвижими имоти; консултантска дейност; посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; пълни транспортни и таксиметрови услуги в страната и чужбина с лични и фирмени леки, лекотоварни и товарни автомобили; екскурзионна дейност в страната и чужбина; производство, реализация и търговия с всякаква селскостопанска и животинска продукция; рекламна и издателска дейност, както и всяка друга дейност със стоки и услуги, не забранени от българското законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма