Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ШАПРАНА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202604745
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 3, 2013 10:49
Наименование
ШАПРАНА
Транслитерация
SHAPRANA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Поляна Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Бутилиране и търговия с изворна вода, за питейна употреба след получаване на надлежните разрешителни, разкриване и експлоатация на къща за гости, вътрешна и външна търговия с промишлени стоки,... Бутилиране и търговия с изворна вода, за питейна употреба след получаване на надлежните разрешителни, разкриване и експлоатация на къща за гости, вътрешна и външна търговия с промишлени стоки, стоки за широко потребление, хранителни продукти, спиртни напитки, тютюневи изделия, ресторантьорство и обществено хранене, хотелиерство и туристическа дейност, комунално – битови услуги, производство, изкупуване, преработка и търговска реализация на селскостопанска продукция, посредничество и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Кристина Карамфилова Енгерова-Шехова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Кристина Карамфилова Енгерова-Шехова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ШАПРАНА ЕООД на латиница "SHAPRANA" с ЕИК/ПИК 202604745 е основана на 3 Юни 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КРИСТИН 78", но на 1 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "ШАПРАНА". Седалището на компанията се намира в с. Поляна, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2013-06-03
Регистрация на фирмата

2023-11-01
Промяна наименование
Името се сменя от КРИСТИН 78 на ШАПРАНА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул. Евридика, 13, офис 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Поляна
Промяна предмет на дейност
- Вътpeшнa и външнa тъpгoвия c пpoмишлeни cтoки, cтoки зa шиpoкo пoтpeблeниe, xpaнитeлни пpoдукти, cпиpтни нaпитки, тютюнeви издeлия, pecтopaнтьopcтвo и oбщecтвeнo xpaнeнe, xoтeлиepcтвo и туpиcтичecкa дeйнocт, комунално-битови уcлуги, пpoизвoдcтвo, изкупуване, пpepaбoткa и търговска peaлизaция нa ceлcкocтoпaнcкa пpoдукция, пocpeдничecтвo и пpeдcтaвитeлcтвo нa мecтни и чуждecтpaнни физичecки и юpидичecки лицa, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.
+ Бутилиране и търговия с изворна вода, за питейна употреба след получаване на надлежните разрешителни, разкриване и експлоатация на къща за гости, вътрешна и външна търговия с промишлени стоки, стоки за широко потребление, хранителни продукти, спиртни напитки, тютюневи изделия, ресторантьорство и обществено хранене, хотелиерство и туристическа дейност, комунално – битови услуги, производство, изкупуване, преработка и търговска реализация на селскостопанска продукция, посредничество и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма