Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТИВЕН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202711526
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 26, 2013 15:57
Наименование
СТИВЕН
Транслитерация
STIVEN EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, Търговска, бл. 29, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
93.29 - Други дейности, свързани с развлечения и отдих
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба,... покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска, земеделска дейност или дейност по предоставяне на други услуги, покупка внос и износ по предмета на дейност; както и всяка друга дейност и услуги, незабранени от закона при спазване на законовите изисквания за лицензиране. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН АСЕН ЕНЧЕВ ЕНЧЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН АСЕН ЕНЧЕВ ЕНЧЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТИВЕН ЕООД на латиница "STIVEN EOOD" с ЕИК/ПИК 202711526 е основана на 26 Август 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ямбол, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2013-08-26
Регистрация на фирмата

2015-03-31
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-01-17

2019-04-04
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-09-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, Димитър Благоев, бл. 19, вх. в, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, Търговска, бл. 29, вх. Б, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- атракционни услуги, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска, земеделска дейност или дейност по предоставяне на други услуги, покупка внос и износ по предмета на дейност; както и всяка друга дейност и услуги, незабранени от закона при спазване на законовите изисквания за лицензиране.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма