Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУТИК ФЛОРАНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202908869
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 28, 2014 12:00
Наименование
БУТИК ФЛОРАНС
Транслитерация
Boutique Florans
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, -, -, бл. 31, вх. В, ет. 1 Виж на картата
Код на икономическа дейност
47.76 - Търговия на дребно с цветя, растения, семена, торове, домашни любимци и храни за тях
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия със стоки и услуги; производство и търговия с цветя; копирни и фото услуги; вътрешен и международен транспорт; спедиция; комисионерство и посредничество; търговско представи... Вътрешна и външна търговия със стоки и услуги; производство и търговия с цветя; копирни и фото услуги; вътрешен и международен транспорт; спедиция; комисионерство и посредничество; търговско представителство на наши и чужди физически и юридически лица; производствена и селскостопанска, лизингова и ресторантьорска; консултантска и издателска дейности; маркетинг; реклама, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона. Когато за съответната дейност се изисква разрешение или лиценз, дейността ще се извършва след неговото получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСИЛ ГЕОРГИЕВ СТОЯНОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВАСИЛ ГЕОРГИЕВ СТОЯНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Григор Милославов Миленков (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУТИК ФЛОРАНС ЕООД на латиница "Boutique Florans" с ЕИК/ПИК 202908869 е основана на 28 Януари 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-01-28
Регистрация на фирмата

2014-08-27
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия със стоки и услуги; производство и търговия с цветя; копирни и фото услуги; вътрешен и международен транспорт; спедиция; комисионерство и посредничество; търговско представителство на наши и чужди физически и юридически лица; производствена и селскостопанска, лизингова и ресторантьорска; консултантска и издателска дейности; маркетинг; реклама , както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона.
+ Вътрешна и външна търговия със стоки и услуги; производство и търговия с цветя; копирни и фото услуги; вътрешен и международен транспорт; спедиция; комисионерство и посредничество; търговско представителство на наши и чужди физически и юридически лица; производствена и селскостопанска, лизингова и ресторантьорска; консултантска и издателска дейности; маркетинг; реклама, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона. Когато за съответната дейност се изисква разрешение или лиценз, дейността ще се извършва след неговото получаване.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма