Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МОМОС БЪЛГАРИЯ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203148458
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203148458 от 2022-03-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 18, 2014 15:07
Наименование
МОМОС БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
MOMOS BULGARIA
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бул.Монтевидео, 23 Джи Тауър, ет. 14 Виж на картата
Предмет на дейност
Преработка на хранително вкусови продукти, търговия и продажба на храни и хранителни добавки, ресторантьорство, производство на храни.Рекламно-информационно и маркетингова дейност; консултантска... Преработка на хранително вкусови продукти, търговия и продажба на храни и хранителни добавки, ресторантьорство, производство на храни.Рекламно-информационно и маркетингова дейност; консултантска дейност; разработване на маркетингови стратегии за бизнес развитие; продажба и препродажба на продукти и услуги във и извън търговски обект(включително електронна търговия); вътрешно и външнотърговска дейност чрез внос, износ и комисионни сделки и операции; търговско представителство на български и чуждестранни лица; участие в други дружества в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦВЕТОМИР ЙОРДАНОВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЦВЕТОМИР ЙОРДАНОВ НИКОЛОВ 20,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Ю ДЖИН 20,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЕРВИС ТАЛЮРИ 10,000.00 лв - 20.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЦВЕТОМИР ЙОРДАНОВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МОМОС БЪЛГАРИЯ ООД на латиница "MOMOS BULGARIA" с ЕИК/ПИК 203148458 е основана на 18 Юли 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВОЛОК", но на 21 Декември 2021 година то бива сменено на сегашното "МОМОС БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2014-07-18
Регистрация на фирмата

2021-12-21
Промяна наименование
Името се сменя от ВОЛОК на МОМОС БЪЛГАРИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Н. Й. Вапцаров, 19, вх. 5, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бул.Монтевидео, 23 Джи Тауър, ет. 14
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Разработка, внедряване и поддръжка на софтуерни продукти, изграждане на интернет страници – уеб дизайн, предоставяне на програмни и информационни услуги, маркетинг и поддръжка на системи за електронна търговия, електронна търговия на стоки и услуги, както и на комрютърни и интернет технологии, реклама, маркетинг търговия, вътрешно- и външнотърговска дейност, предприемаческа, посредническа и консултантска дейност, покупка на стоки и други вещи в страната и чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид и всякаква друга, незабранена от закона дейност, организирана като предприятие, което по предмет и обем изисква да се водят по търговски начин, при спазване на съответните разрешителни и/или лицензионни режими.
+ Преработка на хранително вкусови продукти, търговия и продажба на храни и хранителни добавки, ресторантьорство, производство на храни.Рекламно-информационно и маркетингова дейност; консултантска дейност; разработване на маркетингови стратегии за бизнес развитие; продажба и препродажба на продукти и услуги във и извън търговски обект(включително електронна търговия); вътрешно и външнотърговска дейност чрез внос, износ и комисионни сделки и операции; търговско представителство на български и чуждестранни лица; участие в други дружества в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

2022-03-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203148458 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма