Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Енокс Травел ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203624989
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203624989 от 2016-04-22 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 16, 2015 09:44
Наименование
Енокс Травел
Транслитерация
Enox Travel
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул."ТРИАДИЦА", 6 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ
Предмет на дейност
Извършването на туристическа дейност и туристически услуги. В частност дружеството предлага богата гама от дейности и услуги като: туроператорска дейност и туристическа агентска дейност; хотелиерство... Извършването на туристическа дейност и туристически услуги. В частност дружеството предлага богата гама от дейности и услуги като: туроператорска дейност и туристическа агентска дейност; хотелиерство и ресторантьорство; предоставянето на допълнителни туристически услуги; всички други услуги, необходими за осъществяването на дейностите на дружеството, които не са изрично изброени. За постигане на горепосочените цели, дружеството може да извършва различни действия по закупуване на движимо и недвижимо имущество, маркетинг операции, търговски сделки и финансови операции, както и всички други дейности, които не са забранени от законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Гало Паскуале (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Раффаеле Каротенуто (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Енокс Травел ЕООД на латиница "Enox Travel" с ЕИК/ПИК 203624989 е основана на 16 Юли 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2015-07-16
Регистрация на фирмата

2016-04-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203624989 на основание друго от ЗДДС

2016-08-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, ул."ТРИАДИЦА", 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул."ТРИАДИЦА", 6
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Предметът на дейност на дружеството е извършването на туристическа дейност и туристически услуги. В частност дружеството предлага богата гама от дейности и услуги като:• туроператорска дейност и туристическа агентска дейност;• хотелиерство и ресторантьорство;• предоставянето на допълнителни туристически услуги;• всички други услуги, необходими за осъществяването на дейностите на дружеството, които не са изрично изборни.За постигане на горепосочените цели, дружеството може да извършва различни действия по закупуване на движимо и недвижимо имущество, маркетинг операции, търговски сделки и финансови операции, както и всички други дейности, които не са забранени от законодателството на Република България.
+ Извършването на туристическа дейност и туристически услуги. В частност дружеството предлага богата гама от дейности и услуги като: туроператорска дейност и туристическа агентска дейност; хотелиерство и ресторантьорство; предоставянето на допълнителни туристически услуги; всички други услуги, необходими за осъществяването на дейностите на дружеството, които не са изрично изброени. За постигане на горепосочените цели, дружеството може да извършва различни действия по закупуване на движимо и недвижимо имущество, маркетинг операции, търговски сделки и финансови операции, както и всички други дейности, които не са забранени от законодателството на Република България.

2017-10-25
Промяна управители

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма