Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ Д-р Халил ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203706009
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 17, 2015 15:48
Наименование
Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ Д-р Халил
Транслитерация
Ambulatoria za indiridualna praktika za parvichna medizinska pomosht D-r Halil LTD
Оборот
60,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул.Одрин, 152 Виж на картата
Код на икономическа дейност
8621 - дейност на общопрактикуваши лекари
Предмет на дейност
Индивидуална практика за първична извънболнична помощ включваща извършване на: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на: лаборатор... Индивидуална практика за първична извънболнична помощ включваща извършване на: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на: лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под неин контрол и отговорност, обема, вида, домашни грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване експертиза на временна нетрудоспособност, извършва наблюдение и оказване медицинска помощ при бременност и майчинство, наблюдение, контролиране и полагани грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години, извършване дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, издаване документи, свързани с тяхната дейност, насочване пациенти за консултативна и болнична помощ, извършване лечение на болен в дома му. Хоспиталзиране на пациенти в болница, както и други дейности, допустими за лечебните заведения по чл. 8, т. 1, „а" и чл. 11 от ЗЛЗ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАЖАЛИ БИКАС ХАЛИЛ ХАСАН (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАЖАЛИ БИКАС ХАЛИЛ ХАСАН (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 60,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ Д-р Халил ЕООД на латиница "Ambulatoria za indiridualna praktika za parvichna medizinska pomosht D-r Halil LTD" с ЕИК/ПИК 203706009 е основана на 17 Септември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЕКАС-Н", но на 7 Декември 2020 година то бива сменено на сегашното "Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ Д-р Халил". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 60,000 лв.

Хронология

2015-09-17
Регистрация на фирмата

2020-12-07
Промяна наименование
Името се сменя от БЕКАС-Н на Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ Д-р Халил
Промяна предмет на дейност
- Производство на стоки с цел продажба; Производство, обработка и продажба на картофени изделия, производство и продажба на сладкарски изделия, търговия с хранителни продукти в първоначален и преработен вид, Търговия с всички видове стоки, позволени от закона, алкохол, цигари, включително авточасти, сервизна дейност; Ресторантьорство; Хотелиерство; Рекламна дейност; Превозна дейност на пътници и товари; Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически и физически лица; Внос и Износ на стоки; Външнотърговска дейност, както и всякаква друга търговска и стопанска дейност, незабранена от закона.
+ Индивидуална практика за първична извънболнична помощ включваща извършване на: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на: лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под неин контрол и отговорност, обема, вида, домашни грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване експертиза на временна нетрудоспособност, извършва наблюдение и оказване медицинска помощ при бременност и майчинство, наблюдение, контролиране и полагани грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години, извършване дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, издаване документи, свързани с тяхната дейност, насочване пациенти за консултативна и болнична помощ, извършване лечение на болен в дома му. Хоспиталзиране на пациенти в болница, както и други дейности, допустими за лечебните заведения по чл. 8, т. 1, „а" и чл. 11 от ЗЛЗ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма