Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БРИДЖ ХАУЗЕС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203756040
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203756040 от 2015-11-19 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 27, 2015 11:25
Наименование
БРИДЖ ХАУЗЕС
Транслитерация
"BRIDGE HOUSES"Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Вършец, ул. Република, 98 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешен и международен туризъм; ресторантьорство, хотелиерство и туроператорска дейност; експлоатация на заведения за обществено хранене, питейни заведения, спортни и атракционни обекти и съоръ... Вътрешен и международен туризъм; ресторантьорство, хотелиерство и туроператорска дейност; експлоатация на заведения за обществено хранене, питейни заведения, спортни и атракционни обекти и съоръжения.; Производство и търговия на едро и дребно с различен вид стоки и услуги; Покупка на стоки или на други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; Търговско представителство и посредничество; Рекламни, информационни, програмни услуги; Всякакви други търговски сделки, незабранени от законодателството, при спазване на съответните регистрационни, лицензионни и други изисквания. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николай Иванов Костадинов (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Николай Иванов Костадинов (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
888 лева (888 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БРИДЖ ХАУЗЕС ЕООД на латиница ""BRIDGE HOUSES"Ltd." с ЕИК/ПИК 203756040 е основана на 27 Октомври 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Вършец, а началният внесен капитал е в размер на 888 лева.

Хронология

2015-10-27
Регистрация на фирмата

2015-11-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203756040 на основание друго от ЗДДС

2016-11-02
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия на едро и дребно с различен вид стоки и услуги; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество; рекламни, информационни, програмни услуги; всякакви други търговски сделки, незабранени от законодателството, при спазване на съответните регистрационни, лицензионни и други изисквания.
+ Вътрешен и международен туризъм; ресторантьорство, хотелиерство и туроператорска дейност; експлоатация на заведения за обществено хранене, питейни заведения, спортни и атракционни обекти и съоръжения.; Производство и търговия на едро и дребно с различен вид стоки и услуги; Покупка на стоки или на други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; Търговско представителство и посредничество; Рекламни, информационни, програмни услуги; Всякакви други търговски сделки, незабранени от законодателството, при спазване на съответните регистрационни, лицензионни и други изисквания.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма