Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПРОДЖЕСТ ФАЙНАНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203807809
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 26, 2015 10:51
Наименование
ПРОДЖЕСТ ФАЙНАНС
Транслитерация
PROJEST FINANCE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Филип Македонски, 34 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на услуги от организационен, административен, управленски и стратегически характер в международен план. Проектиране и строителство на жилищни, промишлени и обществени сгради, инже... Предоставяне на услуги от организационен, административен, управленски и стратегически характер в международен план. Проектиране и строителство на жилищни, промишлени и обществени сгради, инженеринг, вътрешно и външнотърговска дейност, представителство и посредничество, маркетинг и мениджмънт, както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НАЙДЕН МАРИНОВ КОЛЕВ (свързан с 20 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НАЙДЕН МАРИНОВ КОЛЕВ (свързан с 20 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПРОДЖЕСТ ФАЙНАНС ЕООД на латиница "PROJEST FINANCE" с ЕИК/ПИК 203807809 е основана на 26 Ноември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2015-11-26
Регистрация на фирмата

2016-09-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.ГУСТАВ ВАЙГАНД, 14
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Филип Македонски, 34
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на услуги от организационен, административен, управленски и стратегически характер в международен план. Дейности свързани с проектиране, производството и продажбата на промишлени изделия, включително на всякакъв вид недвижимо имущество. Търговия на едро и дребно в страната и чужбина на стоки и услуги от всякакъв вид, в това число и на електронна търговия, извършвана лично или чрез посредничество и/или търговско представителство; внос и износ на всякакви стоки; икономически, счетоводни и финансови консултации и услуги; сделки с ценни книжа и всякакви финансови инструменти; сделки с недвижими имоти; участия в холдинги и консорциуми, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ Предоставяне на услуги от организационен, административен, управленски и стратегически характер в международен план. Проектиране и строителство на жилищни, промишлени и обществени сгради, инженеринг, вътрешно и външнотърговска дейност, представителство и посредничество, маркетинг и мениджмънт, както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма