Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Еко Хъб Фермата ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203817828
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 3, 2015 09:18
Наименование
Еко Хъб Фермата
Транслитерация
“Еcо Hub – Тhе Farm“ Ltd
Оборот
9,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бл. 533, вх. А, ет. 5 Виж на картата
Има 42 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Научно-изследователска и развойна дейност в областта на екологията, технологиите свързани с устойчиво екологично развитие, организиране и провеждане на курсове за квалификация, преквалификация и... Научно-изследователска и развойна дейност в областта на екологията, технологиите свързани с устойчиво екологично развитие, организиране и провеждане на курсове за квалификация, преквалификация и обучение, консултантска дейност, посредническа дейност по информиране и наемане на работници за чужбина и за България, след снабдяване с необходимите разрешителни, съгласно действащото законодателство, транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина, производство, преработка и търговия с промишлени и селскостопански стоки, внос, износ, реекспорт, бартерни операции, търговско представителство и агентство на български и чужди физически и юридически лица, маркетинг и извършване на търговска дейност, която не е забранена, съгласно действащото законодателство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Петър Александров Бозаджиев (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РАДОСЛАВА ИВАНОВА СТАНИСЛАВОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИЛИЯН ИВАНОВ ИВАНОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Петър Александров Бозаджиев (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 9,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Еко Хъб Фермата ЕООД на латиница "“Еcо Hub – Тhе Farm“ Ltd" с ЕИК/ПИК 203817828 е основана на 3 Декември 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АГРО ФЕРМАТА", но на 5 Януари 2022 година то бива сменено на сегашното "Еко Хъб Фермата". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 9,000 лв.

Хронология

2015-12-03
Регистрация на фирмата

2022-01-05
Промяна наименование
Името се сменя от АГРО ФЕРМАТА на Еко Хъб Фермата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Пищане
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бл. 533, вх. А, ет. 5
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2022-01-14
Промяна предмет на дейност
- земеделие и животновъдство, туризъм и туристически дейности, комисионни, спедиционни и превозни сделки, търговско представителство и посредничество, складови сделки, вътрешно и външно търговска дейност, рекламна и маркетингова дейност, добив на дървен материал и дървообработка, както и други дейности незабранени от закона.
+ Научно-изследователска и развойна дейност в областта на екологията, технологиите свързани с устойчиво екологично развитие, организиране и провеждане на курсове за квалификация, преквалификация и обучение, консултантска дейност, посредническа дейност по информиране и наемане на работници за чужбина и за България, след снабдяване с необходимите разрешителни, съгласно действащото законодателство, транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина, производство, преработка и търговия с промишлени и селскостопански стоки, внос, износ, реекспорт, бартерни операции, търговско представителство и агентство на български и чужди физически и юридически лица, маркетинг и извършване на търговска дейност, която не е забранена, съгласно действащото законодателство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение).

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма