Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕВИТА КОНСУЛТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203999423
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 30, 2016 13:40
Наименование
ДЕВИТА КОНСУЛТ
Транслитерация
DEVITA KONSULT LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 528, ет. 5 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия с дървени въглища. Преработка и обработка на дървесина, селскостопански продукти и отпадъци, залесяване и отглеждане на култури, ремонт и изграждане на горски пътища, п... Производство и търговия с дървени въглища. Преработка и обработка на дървесина, селскостопански продукти и отпадъци, залесяване и отглеждане на култури, ремонт и изграждане на горски пътища, преработка на отпадъци, търговия с дървесина, продукти от дървесина, селскостопански и други продукти, извършване на дейности в горите и земите от горски територии, свързани с консултиране, управление, стопанисване, възпроизводство, опазване и ползване, маркиране, дърводобив, изготвяне на горскостопански програми и оценки на горски имоти, изготвяне и реализиране, изготвяне и реализиране на проекти по европрограми по ПРСР, проекти за развитие на туризма, природосъобразно разработване на водни пространства, рибовъдство и рибопроизводство и всяка друга дейност незабранена от законите в РБългария и други държави. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВИКТОРИЯ РУМЕНОВА ЙОРДАНОВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ВАСИЛ КРАСИМИРОВ ЯНКОВ (свързан с 1 фирма)
Управител: МЛАДЕН ПЕТРОВ ПЕТРОВ (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ВИКТОРИЯ РУМЕНОВА ЙОРДАНОВА 3.00 лв - 30.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: МЛАДЕН ПЕТРОВ ПЕТРОВ 4.00 лв - 40.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ВАСИЛ КРАСИМИРОВ ЯНКОВ 3.00 лв - 30.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РУМЕН ВИКТОРОВ ИЛИЕВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕВИТА КОНСУЛТ ООД на латиница "DEVITA KONSULT LTD" с ЕИК/ПИК 203999423 е основана на 30 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2016-03-30
Регистрация на фирмата

2017-10-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Созопол, ул. ”Девети май”, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 528, ет. 5
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на посредническа дейност и бизнес консултиране - икономическата и финансовата дейност, стратегическо планиране, въвеждане и развитието на бизнеса, изследването и прогнозирането на пазарите и търсенето, методическа и експертно-консултантска дейност; Разработване на експертни становища, бизнес и маркетинг планове, ръководство на проекти, подготовка и подпомагане на фирми за проекти и финансиране, разработване на подходящи маркетингови комуникации, провеждане на обучения за повишаване квалификацията и управленските умения, провеждане на дискусии, лекции и семинари; Дейности в горите и земите от горски територии, изготвяне на горскостопански програми и оценки на горски имоти, изготвяне и реализиране на проекти по европрограми по ПРСР, проекти за развитие на туризма, природосъобразно разработване на водни пространства, търговия с дървесина, селскостопански и други продукти, рибовъдство и рибопроизводство и всяка друга дейност незабранена от законите в Република България и ЕС.
+ Производство и търговия с дървени въглища. Преработка и обработка на дървесина, селскостопански продукти и отпадъци, залесяване и отглеждане на култури, ремонт и изграждане на горски пътища, преработка на отпадъци, търговия с дървесина, продукти от дървесина, селскостопански и други продукти, извършване на дейности в горите и земите от горски територии, свързани с консултиране, управление, стопанисване, възпроизводство, опазване и ползване, маркиране, дърводобив, изготвяне на горскостопански програми и оценки на горски имоти, изготвяне и реализиране, изготвяне и реализиране на проекти по европрограми по ПРСР, проекти за развитие на туризма, природосъобразно разработване на водни пространства, рибовъдство и рибопроизводство и всяка друга дейност незабранена от законите в РБългария и други държави.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма