Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДОЛИ АТЕЛИЕР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204272836
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 5, 2016 16:24
Наименование
ДОЛИ АТЕЛИЕР
Транслитерация
„DOLLY ATELIER” Ltd.
Оборот
37,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Стефан Караджа, 55, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Изработка на завеси , покривки и други изделия от плат. Шивашка дейност. Търговия на едро и дребно в страната и чужбина . Производство, преработка и изкупуване на селскостопанска продукция, пром... Изработка на завеси , покривки и други изделия от плат. Шивашка дейност. Търговия на едро и дребно в страната и чужбина . Производство, преработка и изкупуване на селскостопанска продукция, промишлени и непромишлени стоки с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид ; комисионна, складова, лизингова и друга дейност на търговско представителство и посредничество ; вътрешна и външна търговия, търговия с хранителни и нехранителни стоки , търговия със строителни материали, туризъм, хотелиерство, строителство, извършване на проектантски и консултантски услуги , уеб дизайн, дигитална реклама, транспортна дейност в страната и чужбина , както и извършване на всяка друга търговска дейност или предоставяне на услуга, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Благовеста Иванова Балабанова (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Благовеста Иванова Балабанова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 37,000 311.11% - -
2020 9,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДОЛИ АТЕЛИЕР ЕООД на латиница "„DOLLY ATELIER” Ltd." с ЕИК/ПИК 204272836 е основана на 5 Октомври 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДМЦОС КОМПАС", но на 20 Март 2020 година то бива сменено на сегашното "ДОЛИ АТЕЛИЕР". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 37,000 лв.

Хронология

2016-10-05
Регистрация на фирмата

2020-03-20
Промяна наименование
Името се сменя от ДМЦОС КОМПАС на ДОЛИ АТЕЛИЕР
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, ул. Димитър Талев, 63, ет. 16
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Стефан Караджа, 55, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Организиране и провеждане на неформално образование извън училищната система, обучение в курсове и семинари, обучение по различни видове спорт, които подпомагат образованието, както и дейности, които по своя характер не са образователни, но подпомагат образованието, ваканционни лагери с включено неформално обучение или самообучение и всякакъв вид образователни услуги незабранени от закона.
+ Изработка на завеси , покривки и други изделия от плат. Шивашка дейност. Търговия на едро и дребно в страната и чужбина . Производство, преработка и изкупуване на селскостопанска продукция, промишлени и непромишлени стоки с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид ; комисионна, складова, лизингова и друга дейност на търговско представителство и посредничество ; вътрешна и външна търговия, търговия с хранителни и нехранителни стоки , търговия със строителни материали, туризъм, хотелиерство, строителство, извършване на проектантски и консултантски услуги , уеб дизайн, дигитална реклама, транспортна дейност в страната и чужбина , както и извършване на всяка друга търговска дейност или предоставяне на услуга, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма