Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛАЗУР ГЛОБЪЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204285011
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 13, 2016 10:20
Наименование
ЛАЗУР ГЛОБЪЛ
Транслитерация
LAZUR GLOBAL LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул.Генерал Столипин, 26, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7022 - КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ
Предмет на дейност
вътрешно и външнотърговска дейност; консултантска дейност; създаване, поддръжка и продажба на софтуер, програми и приложения, интернет страници, електронни магазини; дизайн и развитие; покупка... вътрешно и външнотърговска дейност; консултантска дейност; създаване, поддръжка и продажба на софтуер, програми и приложения, интернет страници, електронни магазини; дизайн и развитие; покупка и продажба на домейни, интернет страници; продажба на стоки и услуги чрез интернет; рекламни услуги; маркетинг и мениджмънт услуги; комисионни при посредничество от търговски сделки; интернет услуги; маркетинг проучване; агентство; проектиране; строителство и строително ремонтни дейности; производство, обработка и реализация на селскостопанска продукция, промишлени и хранителни стоки; транспортна дейност в страната и чужбина; ресторантьорство и хотелиерство; обучение по безопасност и здраве при работа; други обучения; търговско представителство и посредничество и всички други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВЕЛИНА ДИМИТРОВА ЙОРДАНОВА (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВЕЛИНА ДИМИТРОВА ЙОРДАНОВА (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛАЗУР ГЛОБЪЛ ЕООД на латиница "LAZUR GLOBAL LTD." с ЕИК/ПИК 204285011 е основана на 13 Октомври 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТРАВЕЛКЛЕЙМС", но на 16 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "ЛАЗУР ГЛОБЪЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2016-10-13
Регистрация на фирмата

2021-01-19
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-08-16
Промяна наименование
Името се сменя от ТРАВЕЛКЛЕЙМС на ЛАЗУР ГЛОБЪЛ
Промяна предмет на дейност
- консултантски услуги предназначени към посредничество между пътници и въздушни превозвачи, жп превозвачи и туроператори, събиране на вземания от въздушни превозвачи, жп превозвачи и туроператори, защита правата на пътници и клиенти на туроператори, както и всички други дейности незабранени от закона.
+ вътрешно и външнотърговска дейност; консултантска дейност; създаване, поддръжка и продажба на софтуер, програми и приложения, интернет страници, електронни магазини; дизайн и развитие; покупка и продажба на домейни, интернет страници; продажба на стоки и услуги чрез интернет; рекламни услуги; маркетинг и мениджмънт услуги; комисионни при посредничество от търговски сделки; интернет услуги; маркетинг проучване; агентство; проектиране; строителство и строително ремонтни дейности; производство, обработка и реализация на селскостопанска продукция, промишлени и хранителни стоки; транспортна дейност в страната и чужбина; ресторантьорство и хотелиерство; обучение по безопасност и здраве при работа; други обучения; търговско представителство и посредничество и всички други дейности незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма