Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГАНЧЕВИ 2016 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204333431
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 16, 2016 10:27
Наименование
ГАНЧЕВИ 2016
Транслитерация
GANCHEVI 2016
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Веселиново, ул.Демокрация, 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
производствена; търговска; комисионна; посреднически дейности и търговско представителство; вътрешна и външна търговска дейност; търговия с дрехи втора употреба; производство на промишлени и селскосто... производствена; търговска; комисионна; посреднически дейности и търговско представителство; вътрешна и външна търговска дейност; търговия с дрехи втора употреба; производство на промишлени и селскостопански стоки; услуги по техническото обслужване и ремонт на моторни превозни средства; складова; спедиционна; превозна; транспортна; рекламна; информационна, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Йорданка Атанасова Ганчева (свързан с 1 фирма)
Управител: Йорданка Атанасова Ганчева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Йорданка Атанасова Ганчева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГАНЧЕВИ 2016 ЕООД на латиница "GANCHEVI 2016" с ЕИК/ПИК 204333431 е основана на 16 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Веселиново, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2016-11-16
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Веселиново, ул.Демокрация, 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Веселиново, ул.Демокрация, 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- производствена; търговска; комисионна; посреднически дейности и търговско представителство; вътрешна и външна търговска дейност; търговия с дрехи втора употреба; производство на промишлени и селскостопански стоки; услуги по техническото обслужване и ремонт на моторни превозни средства; складова; спедиционна; превозна; транспортна; рекламна; информационна, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона.
+ производствена; търговска; комисионна; посреднически дейности и търговско представителство; вътрешна и външна търговска дейност; търговия с дрехи втора употреба; производство на промишлени и селскостопански стоки; услуги по техническото обслужване и ремонт на моторни превозни средства; складова; спедиционна; превозна; транспортна; рекламна; информационна, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма