Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Хей Гърл Медия ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204483146
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 2, 2017 16:11
Наименование
Хей Гърл Медия
Транслитерация
Hey Girl Media Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Кумата, 87 Виж на картата
Предмет на дейност
Консултантски и маркетингови услуги, онлайн маркетинг, интернет услуги, услуги в областта на информационните технологии и интелектуална собственост, услуги, свързани с осъществяване връзки с... Консултантски и маркетингови услуги, онлайн маркетинг, интернет услуги, услуги в областта на информационните технологии и интелектуална собственост, услуги, свързани с осъществяване връзки с обществеността, графичен дизайн, дигитално позициониране и присъствие, развитие на интернет страници в социални медии, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, покупко – продажба на стоки на едро и дребно, посредничество, рекламна дейност, бизнес консултиране, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Касандра Анн Търнър (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Касандра Анн Търнър (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
185 лева (185 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Хей Гърл Медия ЕООД на латиница "Hey Girl Media Ltd." с ЕИК/ПИК 204483146 е основана на 2 Март 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХАШИРУ АКТИВУЕЪР", но на 15 Март 2022 година то бива сменено на сегашното "Хей Гърл Медия". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 185 лева.

Хронология

2017-03-02
Регистрация на фирмата

2022-03-15
Промяна наименование
Името се сменя от ХАШИРУ АКТИВУЕЪР на Хей Гърл Медия
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Три уши, 12, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Кумата, 87
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с дрехи и облекло и всякакви други дейности, които не са забранени от закона.
+ Консултантски и маркетингови услуги, онлайн маркетинг, интернет услуги, услуги в областта на информационните технологии и интелектуална собственост, услуги, свързани с осъществяване връзки с обществеността, графичен дизайн, дигитално позициониране и присъствие, развитие на интернет страници в социални медии, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, покупко – продажба на стоки на едро и дребно, посредничество, рекламна дейност, бизнес консултиране, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма