Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЛАКЕР - ЛАЛЕ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204632637
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 9, 2017 10:58
Наименование
БЛАКЕР - ЛАЛЕ
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, Алеко Богориди, 4, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Хотелски, туристически и ресторантьорски услуги. Санаториум, профилакториум, рехабилитация и съпътстващи медицински и социални услуги. Покупка и продажба, на автомобили, стоки и услуги. Търг... Хотелски, туристически и ресторантьорски услуги. Санаториум, профилакториум, рехабилитация и съпътстващи медицински и социални услуги. Покупка и продажба, на автомобили, стоки и услуги. Търговско представителство и посредничество; Таксиметрови услуги; Транспортна дейност в страната и чужбина, - Предоставяне на автомобили под наем; Строителство; Комисионни, спедиционни и превозни сделки и други, незабранени от закона, а когато за дадена дейност се изисква лицензии или разрешителни - след тяхното получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МУСТАФА ЯСЛЪ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДОНКА НИКОЛОВА ЙОРДАНОВА 2.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: МУСТАФА ЯСЛЪ 18.00 лв - 90.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДОНКА НИКОЛОВА ЙОРДАНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЛАКЕР - ЛАЛЕ ООД с ЕИК/ПИК 204632637 е основана на 9 Юни 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЛАКЕР", но на 1 Юли 2019 година то бива сменено на сегашното "БЛАКЕР - ЛАЛЕ". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2017-06-09
Регистрация на фирмата

2019-05-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, АЛЕКО БОГОРИДИ, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. Алеко Богориди, 4, вх. А, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, складови сделки и всички други дейности свързани с предмета; закупуване на сгради и преустройството им в санаториум-профилакториум и сгради за други социални услуги в това число и за медицински услуги-след съответното разрешително. други сделки, разрешени от закона, чийто обем налага да се водят по търговски начин, като същите ще се извършват в страната и чужбина;всякакви други дейности, незабранени от закона.Когато за съответната дейност е необходима лицензия, след снабдяване с такава.
+ търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, складови сделки и всички други дейности свързани с предмета; закупуване на сгради и преустройството им в санаториум-профилакториум и сгради за други социални услуги в това число и за медицински услуги - след съответното разрешително; други сделки, разрешени от закона, чийто обем налага да се водят по търговски начин, като същите ще се извършват в страната и чужбина; всякакви други дейности, незабранени от закона. Когато за съответната дейност е необходима лицензия, след снабдяване с такава.

2019-07-01
Промяна наименование
Името се сменя от БЛАКЕР на БЛАКЕР - ЛАЛЕ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. Алеко Богориди, 4, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, Алеко Богориди, 4, вх. А, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, складови сделки и всички други дейности свързани с предмета; закупуване на сгради и преустройството им в санаториум-профилакториум и сгради за други социални услуги в това число и за медицински услуги - след съответното разрешително; други сделки, разрешени от закона, чийто обем налага да се водят по търговски начин, като същите ще се извършват в страната и чужбина; всякакви други дейности, незабранени от закона. Когато за съответната дейност е необходима лицензия, след снабдяване с такава.
+ Хотелски, туристически и ресторантьорски услуги. Санаториум, профилакториум, рехабилитация и съпътстващи медицински и социални услуги. Покупка и продажба, на автомобили, стоки и услуги. Търговско представителство и посредничество; Таксиметрови услуги; Транспортна дейност в страната и чужбина,- Предоставяне на автомобили под наем; Строителство; Комисионни, спедиционни и превозни сделки и други, незабранени от закона, а когато за дадена дейност се изисква лицензии или разрешителни - след тяхното получаване.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма