Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕЙСТИ ФУУД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204721890
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 15, 2017 11:46
Наименование
ТЕЙСТИ ФУУД
Транслитерация
“TASTY FOOD” LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, "Александър Жендов", 6, ет. 5 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство и търговия на едро и дребно с хранителни стоки, производство с цел продажба на всякакви стоки, които не са забранени от закона, кетъринг, хотелиерство, ресторантьорство; търгови... Производство и търговия на едро и дребно с хранителни стоки, производство с цел продажба на всякакви стоки, които не са забранени от закона, кетъринг, хотелиерство, ресторантьорство; търговия с хранителни добавки, диетични храни, предназначени за отслабване, санитарно - хигиенни материали; дистрибуция на хранителни добавки; търговия с кафе и други храни; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; консултантски услуги; маркетинг и реклама; спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки; всяка друга разрешена от закона дейност. Когато за извършване на определена дейност се изисква разрешение от държавен орган, дейността ще се извършва след получаване на съответното разрешение/лиценз/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АСЕН БОЯНОВ РАЧЕВ (свързан с 10 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АСЕН БОЯНОВ РАЧЕВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 10 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПРИФАН ЖИВКОВ БОЦЕВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Асен Боянов Рачев
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕЙСТИ ФУУД ЕООД на латиница "“TASTY FOOD” LTD" с ЕИК/ПИК 204721890 е основана на 15 Август 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-08-15
Регистрация на фирмата

2020-07-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 311, вх. Г, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, "Александър Жендов", 6, ет. 5
Промяна съдружници
- АСЕН БОЯНОВ РАЧЕВ - 50 лв - 50.00% дял
- ЯВОР ГЕОРГИЕВ ТРАЙКОВ - 50 лв - 50.00% дял
+ ПРИФАН ЖИВКОВ БОЦЕВ - 50 лв - 50.00% дял
+ АСЕН БОЯНОВ РАЧЕВ - 50 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия на едро и дребно с хранителни стоки, производство с цел продажба на всякакви стоки, които не са забранени от закона, кетъринг, хотелиерство, ресторантьорство, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, внос, износ, транспортна и туристическа дейност в страната и чужбина, рекламна и маркетингова дейност, консултантски услуги, търговско посредничество, търговска и външнотърговска дейност с всички видове стоки, разрешени от закона, производствена дейност, търговско представителство, посредничество, лизинг, складова, дистрибуторска, транспортна и спедиторска дейност, рекламна, както и други дейности и услуги, незабранени от закона.
+ Производство и търговия на едро и дребно с хранителни стоки, производство с цел продажба на всякакви стоки, които не са забранени от закона, кетъринг, хотелиерство, ресторантьорство; търговия с хранителни добавки, диетични храни, предназначени за отслабване, санитарно - хигиенни материали; дистрибуция на хранителни добавки; търговия с кафе и други храни; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; консултантски услуги; маркетинг и реклама; спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки; всяка друга разрешена от закона дейност. Когато за извършване на определена дейност се изисква разрешение от държавен орган, дейността ще се извършва след получаване на съответното разрешение/лиценз/.

2021-10-08
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- ПРИФАН ЖИВКОВ БОЦЕВ - 50 лв - 50.00% дял
- АСЕН БОЯНОВ РАЧЕВ - 50 лв - 50.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма