Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГАРБ АУДИЕНС МЕЖЪРМЕНТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204913530
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 20, 2017 14:13
Наименование
ГАРБ АУДИЕНС МЕЖЪРМЕНТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Транслитерация
“GARB Audience Measurement International ” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул. “Индустриална”, 11, ет. 9 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Организация и провеждане на научни, независими и обективни изследвания на зрителската аудитория в областта на телевизионното и радио разпространение в България, придобиване на патенти, лицензи, ... Организация и провеждане на научни, независими и обективни изследвания на зрителската аудитория в областта на телевизионното и радио разпространение в България, придобиване на патенти, лицензи, търговски марки, реклама, предоставяне на консултантски и други услуги, търговски сделки, управление на инвестиционни проекти, търговско представителство, придобиване и управление на недвижимо имущество, внос и износ, търговия, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Веселин Йосифов Шаулов (свързан с 10 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Веселин Йосифов Шаулов (свързан с 10 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГАРБ АУДИЕНС МЕЖЪРМЕНТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД на латиница "“GARB Audience Measurement International ” Ltd." с ЕИК/ПИК 204913530 е основана на 20 Декември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РЕЙАНА", но на 3 Юни 2022 година то бива сменено на сегашното "ГАРБ АУДИЕНС МЕЖЪРМЕНТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2017-12-20
Регистрация на фирмата

2022-06-03
Промяна наименование
Името се сменя от РЕЙАНА на ГАРБ АУДИЕНС МЕЖЪРМЕНТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Червена стена, 1, вх. 1, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул. “Индустриална”, 11, ет. 9
Промяна предмет на дейност
- Покупка, продажба и отдаване под наем на недвижимо имущество, складове, гаражи, офиси, апартаменти под наем и др. недвижими имоти; пocpeдничecтвo пpи cдeлки c нeдвижими имоти; покупка, продажба и отдаване под наем на моторни превозни средства автомобили, мотоциклети, лекотоварни, тежкотоварни камиони, селскостопанска техника и др. превозни средства; строителни работи, строителен и инвестиционен надзор, ремонт и поддръжка на недвижими имоти; ремонтна дейност и поддръжка на моторни превозни средства, машини и съоръжения; покупка, продажба, сервиз и отдаване под наем на компютърна, офис и друга техника; проучване, проектиране и производство на софтуер; управление на производство на софтуер; поддръжка и инсталиране на софтуер; сделки със софтуер и хардуер; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; хотелиерство, ресторантьорство и туроператорска дейност; организиране на събития, фирмени мероприятия и семинари; фотографски услуги, туристически, рекламни, консултантски, информационни, телекомуникационни и други услуги; издателска и печатарска дейност, сделки с интелектуална собственост; внос, износ-реекспорт на стоки и услуги; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всякакви други сделки, които не са забранени от закона.
+ Организация и провеждане на научни, независими и обективни изследвания на зрителската аудитория в областта на телевизионното и радио разпространение в България, придобиване на патенти, лицензи, търговски марки, реклама, предоставяне на консултантски и други услуги, търговски сделки, управление на инвестиционни проекти, търговско представителство, придобиване и управление на недвижимо имущество, внос и износ, търговия, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма