Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ангелови електрик ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205373197
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205373197 от 2023-01-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 1, 2018 14:03
Наименование
Ангелови електрик
Транслитерация
Angelovi electric
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул. „Липник“, 82, вх. 1, ет. 7 Виж на картата
Код на икономическа дейност
4321 - ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ
Предмет на дейност
Изграждане на електрически инсталации, фотоволтаични панелни системи, електрооборудване и електрообзавеждане. Полагане на нови и ремонт на стари електрически системи и инсталации до 20 киловолта; ... Изграждане на електрически инсталации, фотоволтаични панелни системи, електрооборудване и електрообзавеждане. Полагане на нови и ремонт на стари електрически системи и инсталации до 20 киловолта; окабеляване в промишлени, селскостопански, жилищни и други видове нежилищни обекти и сгради - осветление, отопление, климатизация и вентилация и свързаните с тях строително-монтажни и ремонтни дейности. Монтаж и демонтаж на климатични системи и инсталации. Ремонта на всякакъв вид домашни електроуреди и битова техника - котлони, печки, хладилници, климатици, бойлери, перални и други; монтаж и демонтаж. Дружеството ще упражнява и други дейности, от които има интерес, незабранени от закона. При дейности с лицензионен характер ще ги упражнява след получаване на съответния лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИСКРЕН СТОЯНОВ АНГЕЛОВ (свързан с 3 фирми)
Управител: СТОЯН ИВАНОВ АНГЕЛОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ИСКРЕН СТОЯНОВ АНГЕЛОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: СТОЯН ИВАНОВ АНГЕЛОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ангелови електрик ООД на латиница "Angelovi electric" с ЕИК/ПИК 205373197 е основана на 1 Ноември 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "САИ ТРАНС", но на 30 Декември 2022 година то бива сменено на сегашното "Ангелови електрик". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-11-01
Регистрация на фирмата

2022-12-30
Промяна наименование
Името се сменя от САИ ТРАНС на Ангелови електрик
Промяна предмет на дейност
- Вътрешен и международен транспорт на товари и пътници, спедиторска дейност, външна и вътрешна търговия; производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство, агентство и посредничество; консултантска и маркетингова дейност, както и всякаква друга дейност незабранена от закон. както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Дейностите, за които са необходими разрешения или лицензи ще бъдат извършвани след получаването им.
+ Изграждане на електрически инсталации, фотоволтаични панелни системи, електрооборудване и електрообзавеждане. Полагане на нови и ремонт на стари електрически системи и инсталации до 20 киловолта; окабеляване в промишлени, селскостопански, жилищни и други видове нежилищни обекти и сгради - осветление, отопление, климатизация и вентилация и свързаните с тях строително-монтажни и ремонтни дейности. Монтаж и демонтаж на климатични системи и инсталации. Ремонта на всякакъв вид домашни електроуреди и битова техника - котлони, печки, хладилници, климатици, бойлери, перални и други; монтаж и демонтаж. Дружеството ще упражнява и други дейности, от които има интерес, незабранени от закона. При дейности с лицензионен характер ще ги упражнява след получаване на съответния лиценз.

2023-01-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205373197 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма