Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИТИАЛУС БПО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205429288
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205429288 от 2018-12-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 7, 2018 14:09
Наименование
ИТИАЛУС БПО
Транслитерация
ItialuS BPO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.Иван Вазов, 50, вх. А Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
8211 - КОМБИНИРАНИ АДМИНИСТРАТИВНИ ОФИС ДЕЙНОСТИ
Предмет на дейност
Извършване на услуги, като кол център и консултантски услуги в областта на информационните технологии, извършване на аутсорсинг дейности, продажба на софтуер, франчайз услуги, управление на ... Извършване на услуги, като кол център и консултантски услуги в областта на информационните технологии, извършване на аутсорсинг дейности, продажба на софтуер, франчайз услуги, управление на бизнес процеси за клиенти в областта на информационните технологии, първична обработка на счетоводни документи, обучение и други услуги, свързани с горепосоченото, изпълнение на всички видове други услуги, внос, износ, търговия и производство на стоки и търговски дейности, включително търговско представителство и други дейности, не забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯНКА ДИМЧЕВА АЙВАЗОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЯНКА ДИМЧЕВА АЙВАЗОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИТИАЛУС БПО ЕООД на латиница "ItialuS BPO" с ЕИК/ПИК 205429288 е основана на 7 Декември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РЪНБУУКС", но на 7 Юли 2020 година то бива сменено на сегашното "ИТИАЛУС БПО". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2018-12-07
Регистрация на фирмата

2018-12-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205429288 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-07-07
Промяна наименование
Името се сменя от РЪНБУУКС на ИТИАЛУС БПО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. ВЕЛИКО ТЪРНОВО, 61, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.Иван Вазов, 50, вх. А
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИ, КАТО КОЛ ЦЕНТЪР И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА АУТСОРСИНГ ДЕЙНОСТИ, УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕС ПРОЦЕСИ ЗА КЛИЕНТИ В ОБЛАСТТА НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ,ПЪРВИЧНА ОБРАБОТКА НА СЧЕТОВОДНИ ДОКУМЕНТИ, ОБУЧЕНИЕ И ДРУГИ УСЛУГИ, СВЪРЗАНИ С ГОРЕПОСОЧЕНОТО, ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДРУГИ УСЛУГИ, ВНОС, ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ И ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Извършване на услуги, като кол център и консултантски услуги в областта на информационните технологии, извършване на аутсорсинг дейности, продажба на софтуер, франчайз услуги, управление на бизнес процеси за клиенти в областта на информационните технологии,първична обработка на счетоводни документи, обучение и други услуги, свързани с горепосоченото, изпълнение на всички видове други услуги, внос, износ, търговия и производство на стоки и търговски дейности, включително търговско представителство и други дейности, не забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма