Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АРБО ГАЛЕРИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205811973
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 5, 2019 14:18
Наименование
АРБО ГАЛЕРИ
Транслитерация
ARBO GALLERY
Оборот
44,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Румен Войвода, 26, ет. 4 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях; производство и търговия с бижута; производство и търговия с произведения на изкуството; търговска и външнотърговска дейност; коми... Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях; производство и търговия с бижута; производство и търговия с произведения на изкуството; търговска и външнотърговска дейност; комисионерска дейност; търговско представителство и посредничество; концертна и импресарска дейности; продуцентска и издателска дейности; образователни услуги; звукозапис и производство на аудиовизуални продукти; организация на културни и музикални мероприятия, връзки с обществеността; рекламни услуги; сделки с интелектуална собственост; внос и износ, продажба на стоки на едро и на дребно; покупко-продажба на недвижими имоти; предприемачество, както и осъществяване на всякакви сделки, свързани директно или индиректно с гореописаните дейности, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. Дружеството може да извършва в страната и чужбина всякакви действия, полезни и необходими за постигането на неговата цел, включително създаване на дъщерни дружества, търговски представителства, клонове и участие в други предприятия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕНИСЛАВА ГЕОРГИЕВА АРБОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВЕНИСЛАВА ГЕОРГИЕВА АРБОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 44,000 91.3% - -
2020 23,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АРБО ГАЛЕРИ ЕООД на латиница "ARBO GALLERY" с ЕИК/ПИК 205811973 е основана на 5 Септември 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 44,000 лв.

Хронология

2019-09-05
Регистрация на фирмата

2020-01-21
Промяна предмет на дейност
- Търговска и външнотърговска дейност; комисионерска дейност; търговско представителство и посредничество; концертна и импресарска дейности; продуцентска и издателска дейности; образователни услуги; звукозапис и производство на аудиовизуални продукти; организация на културни и музикални мероприятия, връзки с обществеността; рекламни услуги; производство и продажба на бижута; производство и продажба на произведения на изкуството; сделки с интелектуална собственост; внос и износ, продажба на стоки на едро и на дребно; покупко-продажба на недвижими имоти, предприемачество, както и осъществяване на всякакви сделки, свързани директно или индиректно с гореописаните дейности, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. Дружеството може да извършва в страната и чужбина всякакви действия, полезни и необходими за постигането на неговата цел, включително създаване на дъщерни дружества, търговски представителства, клонове и участие в други предприятия.
+ Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях; производство и търговия с бижута; производство и търговия с произведения на изкуството; търговска и външнотърговска дейност; комисионерска дейност; търговско представителство и посредничество; концертна и импресарска дейности; продуцентска и издателска дейности; образователни услуги; звукозапис и производство на аудиовизуални продукти; организация на културни и музикални мероприятия, връзки с обществеността; рекламни услуги; сделки с интелектуална собственост; внос и износ, продажба на стоки на едро и на дребно; покупко-продажба на недвижими имоти; предприемачество, както и осъществяване на всякакви сделки,свързани директно или индиректно с гореописаните дейности, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. Дружеството може да извършва в страната и чужбина всякакви действия, полезни и необходими за постигането на неговата цел,включително създаване на дъщерни дружества, търговски представителства, клонове и участие в други предприятия.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма