Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЛ Козметикс ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205907046
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 20, 2019 08:42
Наименование
БЛ Козметикс
Транслитерация
BL Cosmetics Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бул. Цариградско шосе, 133, БИЦ-ИЗОТ, ет. 2, офис 244 Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Професионално обучение, квалификация и преквалификация; Разработване и прилагане на образователни програми, различни форми на обучение и квалификация; Реклама дейност; Консултантска и маркетингов... Професионално обучение, квалификация и преквалификация; Разработване и прилагане на образователни програми, различни форми на обучение и квалификация; Реклама дейност; Консултантска и маркетингова дейност; Импресарска дейност; Сделки с интелектуална собственост; Производство и търговия с козметични продукти; Фризьорски и козметични услуги; Покупко-продажба на всякакви вещи в първоначален, преработен и обработен вид; Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица; Строеж и сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от закон. Дейности под лицензионен или разрешителен режим, ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз или разрешително. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНКА ВАСИЛЕВА СИМЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: БИЛЯНА ГЕОРГИЕВА ЛАЗАРОВА 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АНКА ВАСИЛЕВА СИМЧЕВА 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
БИЛЯНА ГЕОРГИЕВА ЛАЗАРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЛ Козметикс ООД на латиница "BL Cosmetics Ltd." с ЕИК/ПИК 205907046 е основана на 20 Ноември 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2019-11-20
Регистрация на фирмата

2021-09-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бул. Цариградско шосе, 133, БИЦ-ИЗОТ, ет. 2, офис 244
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бул. Цариградско шосе, 133, БИЦ-ИЗОТ, ет. 2, офис 244
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с козметични продукти; покупко-продажба на всякакви вещи в първоначален, преработен и обработен вид; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица, както и всяка друга дейност, позволена от закона. Дейности под лицензионен или разрешителен режим, ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз или разрешително.
+ Професионално обучение, квалификация и преквалификация; Разработване и прилагане на образователни програми, различни форми на обучение и квалификация; Реклама дейност; Консултантска и маркетингова дейност; Импресарска дейност; Сделки с интелектуална собственост; Производство и търговия с козметични продукти; Фризьорски и козметични услуги; Покупко-продажба на всякакви вещи в първоначален, преработен и обработен вид; Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица; Строеж и сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от закон. Дейности под лицензионен или разрешителен режим, ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз или разрешително.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма