Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОУПЪН ДОРС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205957871
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205957871 от 2020-01-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 6, 2020 11:31
Наименование
ОУПЪН ДОРС
Транслитерация
OPEN DOORS
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Балчик, Лайт хаус голф комплекс, бл. Д, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Хотелиерство и ресторантьорство, производство и търговия с храни, туристическа и туроператорска дейност, предлагане на спортни и рекреационни услуги, балнеолечебна дейност, отдаване и преотд... Хотелиерство и ресторантьорство, производство и търговия с храни, туристическа и туроператорска дейност, предлагане на спортни и рекреационни услуги, балнеолечебна дейност, отдаване и преотдаване под наем на недвижими имоти, управление и поддръжка на недвижими имоти, като дейностите, за които се изисква лиценз, ще бъдат извършвани след получаването му, както и всякакви други дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕКСАНДРА ГЕОРГИЕВА ЧУКЛЕВА (свързан с 8 фирми)
Съдружник: "ФУД ТРЕЙД ГРУП" ООД 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ШРАВАН КАННА 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОУПЪН ДОРС ООД на латиница "OPEN DOORS" с ЕИК/ПИК 205957871 е основана на 6 Януари 2020 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Балчик, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2020-01-06
Регистрация на фирмата

2020-01-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205957871 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-09-13

2022-11-24
Промяна предмет на дейност
- Извършване на посреднически услуги в страната и чужбина по информиране и/или консултиране на търсещите работа лица и на работодателите; психологическо подпомагане на търсещите работа лица; насочване и подпомагане за започване на работа, включително в друго населено място в страната или в други държави, както и посредническа дейност по наемане и предоставяне на работна сила в страната и чужбина, оcигуpяванe на временна заетост чpeз наемане нa работници и служители (след получаване на съответното удостоверение/рeгистрация), които дружеството предоставя нa дpуги пpeдпpиятия в България и чужбина, организиране на обучения за персонала, пpeдcтавителство и посредничество, peклaмно-информационна дейност, свързана с основната дейност на дружеството.
+ Хотелиерство и ресторантьорство, производство и търговия с храни, туристическа и туроператорска дейност, предлагане на спортни и рекреационни услуги, балнеолечебна дейност, отдаване и преотдаване под наем на недвижими имоти, управление и поддръжка на недвижими имоти, като дейностите, за които се изисква лиценз, ще бъдат извършвани след получаването му, както и всякакви други дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма