Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Космополитен 2020 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206046864
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 5, 2020 13:15
Наименование
Космополитен 2020
Транслитерация
Cosmopoliten 2020
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. Михаил Сарафов, 2, ет. 4 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и реализация на селскостопанска и животинска продукция, извършване на земеделие (включително овощарство и градинарство и животновъдство, търговия, изкупуване, преработка, продаж... Производство и реализация на селскостопанска и животинска продукция, извършване на земеделие (включително овощарство и градинарство и животновъдство, търговия, изкупуване, преработка, продажби и доставка на хранителни и нехранителни стоки в страната и в чужбина, биотехнологии, обработка на земеделска земя ( включително и със селскостопанска техника), сделки със селкостопанска техника, както и извършване на всяка друга дейност по чл. 1 от Търговския закон, за която не съществува изрична законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Давид Деянов Димитров (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Давид Деянов Димитров (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Космополитен 2020 ЕООД на латиница "Cosmopoliten 2020" с ЕИК/ПИК 206046864 е основана на 5 Март 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2020-03-05
Регистрация на фирмата

2021-07-06
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-07-12
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно, хотелиерство и ресторантьорство, внос, износ, експорт, реекспорт на продукти, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна и спедиторска дейност, туристически услуги, вътрешна и външна търговия, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ Производство и реализация на селскостопанска и животинска продукция, извършване на земеделие (включително овощарство и градинарство и животновъдство, търговия, изкупуване, преработка, продажби и доставка на хранителни и нехранителни стоки в страната и в чужбина, биотехнологии, обработка на земеделска земя ( включително и със селскостопанска техника), сделки със селкостопанска техника, както и извършване на всяка друга дейност по чл. 1 от Търговския закон, за която не съществува изрична законова забрана.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма