Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВОЙНОВ ПЪТНА ПОМОЩ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206108860
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 28, 2020 15:09
Наименование
ВОЙНОВ ПЪТНА ПОМОЩ
Транслитерация
VOINOV PUTNA POMOSHT LTD
Оборот
7,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Лозен, ул. Петнадесета, 6 Виж на картата
Предмет на дейност
Репатриране на автомобили, пътна помощ, денонощна пътна помощ, транспорт и репатриране на леки автомобили, джипове, микробуси, мотори, АТВ, камиони, тирове, МПСта, и всякакъв вид... Репатриране на автомобили, пътна помощ, денонощна пътна помощ, транспорт и репатриране на леки автомобили, джипове, микробуси, мотори, АТВ, камиони, тирове, МПСта, и всякакъв вид превозна дейност, транспортна дейност в страната и чужбина. Внос и износ на автомобили. Внос и износ на авточасти. Автосервизни дейности. Транспортна дейност в страната и чужбина. Търговия на едро и дребно в страната и чужбина. Производство, преработка и изкупуване на селскостопанска продукция, промишлени и непромишлени стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионна, складова, лизингова и друга дейност на търговско представителство и посредничество; вътрешна и външна търговия, търговия с хранителни и нехранителни стоки, търговия със строителни материали, туризъм, хотелиерство, строителство, извършване на проектантски и консултантски услуги, дигитална реклама, както и извършване на всяка друга търговска дейност или предоставяне на услуга, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ЦВЕТАНОВ ВОЙНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН ЦВЕТАНОВ ВОЙНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 7,000 250% - -
2020 2,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВОЙНОВ ПЪТНА ПОМОЩ ЕООД на латиница "VOINOV PUTNA POMOSHT LTD" с ЕИК/ПИК 206108860 е основана на 28 Май 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВОЙНОВ ФРУКТ 95", но на 13 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "ВОЙНОВ ПЪТНА ПОМОЩ". Седалището на компанията се намира в с. Лозен, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 7,000 лв.

Хронология

2020-05-28
Регистрация на фирмата

2021-08-13
Промяна наименование
Името се сменя от ВОЙНОВ ФРУКТ 95 на ВОЙНОВ ПЪТНА ПОМОЩ
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ПРОИЗВОДСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, РЕКЛАМНО-ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ И ДИЗАЙН, РАЗРАБОТВАНЕ НА УЕБ САЙТОВЕ И ИНТЕРНЕТ УСЛУГИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, МЕДИЯ МЕНИДЖМЪНТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Репатриране на автомобили, пътна помощ, денонощна пътна помощ, транспорт и репатриране на леки автомобили, джипове, микробуси, мотори, АТВ, камиони, тирове, МПСта, и всякакъв вид превозна дейност, транспортна дейност в страната и чужбина. Внос и износ на автомобили. Внос и износ на авточасти. Автосервизни дейности. Транспортна дейност в страната и чужбина. Търговия на едро и дребно в страната и чужбина. Производство, преработка и изкупуване на селскостопанска продукция, промишлени и непромишлени стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионна, складова, лизингова и друга дейност на търговско представителство и посредничество; вътрешна и външна търговия, търговия с хранителни и нехранителни стоки, търговия със строителни материали, туризъм, хотелиерство, строителство, извършване на проектантски и консултантски услуги, дигитална реклама, както и извършване на всяка друга търговска дейност или предоставяне на услуга, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма