Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Джъст Уайлд ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206110854
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 1, 2020 07:52
Наименование
Джъст Уайлд
Транслитерация
Just wild LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, А.П. Чехов, 43 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство на дооборудване и последващо дооборудване за МПС, изкупуване, преработка и реализация на дивеч и дивечово месо. Търговия със стоки за промишлеността, селското стопанство и животновъ... Производство на дооборудване и последващо дооборудване за МПС, изкупуване, преработка и реализация на дивеч и дивечово месо. Търговия със стоки за промишлеността, селското стопанство и животновъдството в страната и чужбина, експортна, реекспортна и импортна дейност, трансфер на технологии и ноу-хау, превоз на товари, карго и спедиторска дейност в страната и чужбина, организация и експлоатация на търговски обекти, представителство(без процесуално) и агентство на местни и чуждестранни лица, както и всякакъв вид стопанска дейност с изключение на дейностите забранени със закон, а за тези дейности , за които се изисква лиценз – след получаване на такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Александър Димитров Найденов (свързан с 18 фирми)
Съдружник: АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ НАЙДЕНОВ 2,600.00 лв - 52.00% дял (свързан с 18 фирми)
Съдружник: КЛИМЕНТ НИКОЛАЕВ ШОПОВ 2,400.00 лв - 48.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Александър Димитров Найденов (свързан с 18 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Джъст Уайлд ООД на латиница "Just wild LTD" с ЕИК/ПИК 206110854 е основана на 1 Юни 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2020-06-01
Регистрация на фирмата

2020-11-12
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- изкупуване, преработка и реализация на дивеч и дивечово месо. Търговия със стоки за промишлеността, селското стопанство и животновъдството в страната и чужбина, експортна, реекспортна и импортна дейност, трансфер на технологии и ноу-хау, превоз на товари,карго и спедиторска деиност в страната и чужбина, организация и експлоатация на търговски обекти, представителство (без процесуално) и агентство на местни и чуждестранни лица, както и всякакъв вид стопанска дейност с изключение на дейностите забранени със закон, а за тези дейности , за които се изисква лиценз – след получаване на такъв.
+ Производство на дооборудване и последващо дооборудване за МПС, изкупуване, преработка и реализация на дивеч и дивечово месо. Търговия със стоки за промишлеността, селското стопанство и животновъдството в страната и чужбина, експортна, реекспортна и импортна дейност, трансфер на технологии и ноу-хау, превоз на товари, карго и спедиторска дейност в страната и чужбина, организация и експлоатация на търговски обекти, представителство(без процесуално) и агентство на местни и чуждестранни лица, както и всякакъв вид стопанска дейност с изключение на дейностите забранени със закон, а за тези дейности , за които се изисква лиценз – след получаване на такъв.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма