Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКОТЕКСТИЛ БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206207940
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 27, 2020 11:22
Наименование
ЕКОТЕКСТИЛ БГ
Транслитерация
ECOTEXTIL BG
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 57, вх. 6, ет. 8 Виж на картата
Има 332 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
управление на дейностите по събиране, транспортиране, съхраняване, предварително третиране, оползотворяване, включително регенериране и/или рециклиране, и обезвреждане на отпадъци от обувк... управление на дейностите по събиране, транспортиране, съхраняване, предварително третиране, оползотворяване, включително регенериране и/или рециклиране, и обезвреждане на отпадъци от обувки и текстил въз основа на разрешение за извършване на дейност като организация по оползотворяване по смисъла на Закона за управление на отпадъците. Дружеството може самостоятелно да извършва изброените дейности след като се снабди с необходимите разрешения и/или регистрационни документи, предвидени в Закона за управление на отпадъците като условие за осъществяването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕКСАНДРА ДИМИТРОВА КОДЖЕЙКОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
"АУТО РИСАЙКЪЛ" ЕАД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКОТЕКСТИЛ БГ ЕООД на латиница "ECOTEXTIL BG" с ЕИК/ПИК 206207940 е основана на 27 Август 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2020-08-27
Регистрация на фирмата

2021-09-29
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; подготовка за рециклиране и рециклиране на отпадъци от шивашка и текстилна промишленост по механичен начин след издаване на съответните разрешения; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество; рекламни, информационни, проектантски и дизайнерски услуги, комисионни сделки; внос и износ; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост, магазинерство, ресторантьорство, кафетерия, хотелиерски, туристически, програмни, импресарски, или други услуги; лизинг, търговия с аудио – визуални уредби и носители, както и всякакъв друг вид дейност, която не е забранена от закона.
+ управление на дейностите по събиране, транспортиране, съхраняване, предварително третиране, оползотворяване, включително регенериране и/или рециклиране, и обезвреждане на отпадъци от обувки и текстил въз основа на разрешение за извършване на дейност като организация по оползотворяване по смисъла на Закона за управление на отпадъците. Дружеството може самостоятелно да извършва изброените дейности след като се снабди с необходимите разрешения и/или регистрационни документи, предвидени в Закона за управление на отпадъците като условие за осъществяването им.

2022-09-19
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма