Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНАД ПРОПЪРТИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206810148
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206810148 от 2022-05-18 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 2, 2022 13:26
Наименование
ИНАД ПРОПЪРТИ
Транслитерация
INAD PROPERTY Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 257, вх. А, ет. 8 Виж на картата
Има 51 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Продажба на фотоволтаична и друга техника за алтернативно добиване на енергия, инженеринг, производство и продажба на електрическа и топлинна енергия, производство на БИОЧАР, осъществяване пре... Продажба на фотоволтаична и друга техника за алтернативно добиване на енергия, инженеринг, производство и продажба на електрическа и топлинна енергия, производство на БИОЧАР, осъществяване пренос на електрическа и топлинна енергия, както и транзитен пренос на природен газ, разпределение на електрическа енергия и газ, съхраняване на природен газ, осъществяване доставка и снабдяване с природен газ и електрическа и топлинна енергия, търговия с електрическа енергия, организиране на пазар на електрическа енергия. Преработка на селскостопански отпадъци, представителство и агенство на наши и чужди фирми. Консултантски услуги, търговия със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, както на територията на Република България, така и в чужбина, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни услуги, сделки с недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, както и всички други дейности, незабранени от закона в съответствие с изискванията на действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНЕТА АНГЕЛОВА ДАМЯНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНЕТА АНГЕЛОВА ДАМЯНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНАД ПРОПЪРТИ ЕООД на латиница "INAD PROPERTY Ltd." с ЕИК/ПИК 206810148 е основана на 2 Февруари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-02-02
Регистрация на фирмата

2022-03-15
Промяна предмет на дейност
- Изграждане на фотоволтаични системи и централи, производство и търговия с електрическа енергия, както и всички други дейности, незабранени от закона, в съответствие с изискванията на действащото законодателство.
+ Продажба на фотоволтаична и друга техника за алтернативно добиване на енергия, инженеринг, производство и продажба на електрическа и топлинна енергия, производство на БИОЧАР, осъществяване пренос на електрическа и топлинна енергия, както и транзитен пренос на природен газ, разпределение на електрическа енергия и газ, съхраняване на природен газ, осъществяване доставка и снабдяване с природен газ и електрическа и топлинна енергия, търговия с електрическа енергия, организиране на пазар на електрическа енергия. Преработка на селскостопански отпадъци, представителство и агенство на наши и чужди фирми. Консултантски услуги, търговия със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, както на територията на Република България, така и в чужбина, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни услуги, сделки с недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, както и всички други дейности, незабранени от закона в съответствие с изискванията на действащото законодателство.

2022-05-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206810148 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма