Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АВИЕН - Айшен Халисе ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206860539
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 14, 2022 14:22
Наименование
АВИЕН - Айшен Халисе
Транслитерация
EOOD "AVIEN - Aishen Halise"
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Исперих, ул. Васил Левски, 78 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешно и външно търговска дейност, търговско представителство и посредничество, предлагане на застрахователни продукти като застрахователен агент, легализация и превод на документи, покупко ... Вътрешно и външно търговска дейност, търговско представителство и посредничество, предлагане на застрахователни продукти като застрахователен агент, легализация и превод на документи, покупко продажба на недвижими имоти и предлагането им под наем, туроператорска дейност, организиране на екскурзии и почивки, организиране на томбола, бинго и техните разновидности, внос и износ на всякакъв вид дейности, стоки и услуги, както и всички други дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЙШЕН ХАМДИЕВА НАЗИФОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЙШЕН ХАМДИЕВА НАЗИФОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АВИЕН - Айшен Халисе ЕООД на латиница "EOOD "AVIEN - Aishen Halise"" с ЕИК/ПИК 206860539 е основана на 14 Март 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Исперих, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2022-03-14
Регистрация на фирмата

2022-12-19
Промяна предмет на дейност
- Вътрешно и външно търговска дейност, търговско представителство и посредничество, предлагане на застрахователни продукти като застрахователен агент, легализация и превод на документи, покупко продажба на недвижими имоти и предлагането им под наем, извършване на налични парични преводи, туроператорска дейност, организиране на екскурзии и почивки, организиране на томбола, бинго и техните разновидности, внос и износ на всякакъв вид дейности, стоки и услуги, както и всички други дейности, незабранени със закон.
+ Вътрешно и външно търговска дейност, търговско представителство и посредничество, предлагане на застрахователни продукти като застрахователен агент, легализация и превод на документи, покупко продажба на недвижими имоти и предлагането им под наем, туроператорска дейност, организиране на екскурзии и почивки, организиране на томбола, бинго и техните разновидности, внос и износ на всякакъв вид дейности, стоки и услуги, както и всички други дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма