Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АНТАРТА АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206866321
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206866321 от 2022-07-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 17, 2022 14:18
Наименование
АНТАРТА
Транслитерация
„Antarta“ Jsc.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Арсеналски, 123 Виж на картата
Има 17 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Проучване и научно-изследователска дейност, консултации, разработка и внедряване на иновации, производство и продажба на храни, включително замразени и лиофилизирани храни, хранителни добавк... Проучване и научно-изследователска дейност, консултации, разработка и внедряване на иновации, производство и продажба на храни, включително замразени и лиофилизирани храни, хранителни добавки, козметични продукти, лекарствени средства, след снабдяване с необходимите разрешителни за това, вътрешна и външна търговия, представителство и посредничество, управленски и маркетингови услуги, създаване и сделки с обекти на интелектуална собственост, както и всички дейности, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
Марко Атанасов Симеонов (свързан с 5 фирми)
Людмила Орлинова Филипова (свързан с 1 фирма)
Нели Христова Симеонова (свързан с 11 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АНТАРТА АД на латиница "„Antarta“ Jsc." с ЕИК/ПИК 206866321 е основана на 17 Март 2022 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2022-03-17
Регистрация на фирмата

2022-07-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206866321 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-07-25
Промяна предмет на дейност
- Проучване и научно-изследователска дейност, консултации, разработка и внедряване на иновации, производство и продажба на храни, хранителни добавки, козметични продукти, лекарствени средства, след снабдяване с необходимите разрешителни за това, вътрешна и външна търговия, представителство и посредничество, управленски и маркетингови услуги, създаване и сделки с обекти на интелектуална собственост, както и всички дейности, които не са забранени от закона.
+ Проучване и научно-изследователска дейност, консултации, разработка и внедряване на иновации, производство и продажба на храни, включително замразени и лиофилизирани храни, хранителни добавки, козметични продукти, лекарствени средства, след снабдяване с необходимите разрешителни за това, вътрешна и външна търговия, представителство и посредничество, управленски и маркетингови услуги, създаване и сделки с обекти на интелектуална собственост, както и всички дейности, които не са забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма