Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА-ГОЛД КОМЕРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206874001
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 23, 2022 16:43
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА-ГОЛД КОМЕРС
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Големо Бучино, Витоша, 25 Виж на картата
Предмет на дейност
Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи; търговия с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, и всички други дейности /търговски сделк... Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи; търговия с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, и всички други дейности /търговски сделки/, необходими във връзка с осъществяване на дейността на заложната къща, незабранени от закона, след предварително разрешение на компетентен държавен орган за тези дейности, когато действащото законодателство предвижда това. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БИСЕР НИКОЛОВ БОРИСОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БИСЕР НИКОЛОВ БОРИСОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА-ГОЛД КОМЕРС ЕООД с ЕИК/ПИК 206874001 е основана на 23 Март 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Големо Бучино, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2022-03-23
Регистрация на фирмата

2022-06-17
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи и всички други дейности /търговски сделки/, необходими във връзка с осъществяване на дейността на заложната къща, незабранени от закона, след предварително разрешение на компетентен държавен орган за тези дейности, когато действащото законодателство предвижда това.
+ Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи; търговия с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, и всички други дейности /търговски сделки/, необходими във връзка с осъществяване на дейността на заложната къща, незабранени от закона, след предварително разрешение на компетентен държавен орган за тези дейности, когато действащото законодателство предвижда това.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма