Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТРТ ПАРТНЪР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207072399
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207072399 от 2023-01-26 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
September 2, 2022 13:26
Наименование
ТРТ ПАРТНЪР
Транслитерация
TRT-Partner Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, АТАНАС УЗУНОВ, 37 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантска дейност, вътрешна и външна търговия със стоки и услуги на едро и дребно във всички разрешени форми, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработ... Консултантска дейност, вътрешна и външна търговия със стоки и услуги на едро и дребно във всички разрешени форми, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортна дейност; търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, инфомационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон и всяка друга дейност, незабранена от закона или друг нормативен акт.Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАДОСЛАВ ЦВЕТАНОВ ЦВЕТАНОВ (свързан с 1 фирма)
Управител: РАДОСЛАВ ЦВЕТАНОВ ЦВЕТАНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РАДОСЛАВ ЦВЕТАНОВ ЦВЕТАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТРТ ПАРТНЪР ЕООД на латиница "TRT-Partner Ltd." с ЕИК/ПИК 207072399 е основана на 2 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2022-09-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, АТАНАС УЗУНОВ, 37
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, АТАНАС УЗУНОВ, 37
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност, вътрешна и външна търговия със стоки и услуги на едро и дребно във всички разрешени форми, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортна дейност; търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, инфомационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон и всяка друга дейност, незабранена от закона или друг нормативен акт.Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация.
+ Консултантска дейност, вътрешна и външна търговия със стоки и услуги на едро и дребно във всички разрешени форми, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортна дейност; търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, инфомационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон и всяка друга дейност, незабранена от закона или друг нормативен акт.Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация.

2022-10-10

2023-01-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207072399 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма